2013-05-25, 22:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXI
Cytat:
Napisane przez AnnClaiir
Siemanko 
Wybaczcie offtop, ale mam do Was prośbę.  Szczególnie do tych, które studiują. Myślicie, że połączenie dziennych studiów i szkoły policealnej (weekendowo w pt 16-21, sob-nd 9-18) jest mądrym pomysłem, czy nie bardzo? Możliwe jest ogarnięcie tego?
|
zależy od kierunku i Twojego podejścia 
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Dzis i jutro na stronie http://www.biopiekno.pl jest darmowa wysylka.
I zamiast to olac to wlasnie sie zastanawiam nad zakupem henny... :/ (koszt taki, jak na helfach)
Ale ze nie mam o tym bladego pojecia (poza checia bycia ruda) to nie wiem czy to jest dobry pomysl...
|
Mimo wszystkich plusów henny i mojej ogólnej miłości do tej farby, muszę ci powiedzieć, że to dość poważna decyzja później ciężko zmienić kolor, zafarbować itp - mogą wychodzić różne cuda. jeśli chciałabyś być rudą na dłużej, to jak najbardziej, ale jeśli nie jesteś tego pewna to ja bym chyba nie ryzykowała 
---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
|
o nieee, następna kusicielka 
fajny skład ma ta kuracja, ale tylko 105 ml? chociaż jeśli to jest w formie olejku to chyba spoko, bo wystarczy kilka kropelek
|
|
|