Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłość, a seks..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-25, 21:58   #39
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: Miłość, a seks..

Cytat:
Napisane przez zakonna Pokaż wiadomość
naprawdę wam nie życzę, żebyście się kiedyś obudziły z ręką w nocniku w kwestii wagi waszej. To się dobrze pisze jak rzecz polega tylko na odstawieniu czekolady i aerobiku trzy razy na tydzień.
Powtarzam, że zgadzam się w punkcie dbania o siebie, jakieś minimum trzeba zachować, ale nie umiem jakoś przeskoczyć kwestii nadwagi. Autorka wątku powinna jakiś wysiłek uczynić żeby atrakcyjniej wyglądać, ale nie schudnie przecież w tydzień, więc nie będą seksu uprawiać dopóki nie schudnie? kurcze, nie ogarniam tego.
Ale autorka na raz chyba nie przytyła te 30 kg? Tylko najpierw było 5, potem 10, 20itd...więc widziała, co się dzieje. Zamiast chować w sobie urazę do męża, powinna po prostu się za siebie wziąść.
Wiem, ile wysiłku kosztuje dążenie do utrzymania odpowiedniej wagi u osób ze skłonnościami do tycia, bo mam przykład w swoim otoczeniu (ale akurat ta osoba nie biadoli tylko ciężko pracuje, żeby nie mieć tych kilogramów za dużo).
I dlatego właśnie osobom z nadwagą nie chce się nic zrobić z przybywającymi kilogramami, a potem się budzą i zdziwione że faceta już nie pociągają.

No ja nie mówię, że ma seksu nie uprawiać, ale jej mąż nie chce, więc nie zmusi go.

Edytowane przez syklamen
Czas edycji: 2013-05-25 o 22:00
syklamen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując