Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-26, 09:03   #877
magnusia
Zakorzenienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
No to sie chwale wiem, ze wyglada troche jak obraczka, ale i tak mi sie podoba i bedzie na prawa rękę więc rzeczywiscie w Polsce bedzie sprawiał wrażenie ze to obraczka, ale co tam - nie odmawia sie jak małż chce Ci takie cudo podarować

sliczny

---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
No ale też nie wiadomo czy miały tendencje do rozstępów. Przy pierwszej ciąży nie używałam nic na rozstępy,przy drugiej,raz użyłam,raz zapomniałam. Nie mam ani jednego rozstępu. A niektóre kobiety używają super specyfików,no a niestety mają mimo to. To też zależy ile się przytyje.

Myślę,że starczy używać od drugiego trymestru.

racja, e to zalezy od predyspozycji ale jedna z koleżanek miła predyspozycje i wcześniej też męczyła się z rozstępami- po tym kremie całą ciążę przechodziła bez ani jednego rozstępu. Wszystko zależy od skóry i ogranizmu

O właśnie apropo skóry- nie macie wrażenia, że Wasze skora zrobiła się jakby lepsza i gładsza? Ja mam takie wrażenia i nawet małż zauważył, że mam inną skórę-