2013-05-26, 12:48
|
|
|
Wielce Szanowna Pani
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Cytat:
Napisane przez naciulatko
Mnie bardzo podobają się białe conversy, ale krótkie. Czekam na jakąś obniżkę i na pewno kupię.
Z tymże zawiodłam się na moich granatowych conversach - uwielbiam je, są wygodne, na koncerty w sam raz, ale... guma zaczęła mi pękać po bokach. Będę musiała reklamować, bo żeby po trzech miesiącach użytkowania buty za 250 zł. miały się rozwalać... Oczekiwałam od nich trochę więcej.
Mam nadzieję, że wybawiłaś się  Koniecznie pokaż strój, w którym poszłaś na bal!
Ja wczoraj byłam na koncercie Myslovitz - w końcu w Gdańsku  Po Warszawie, z której wróciłam rozczarowana (ludzie niekoniecznie dobrze ich przyjęli, co udzieliło się zespołowi), w końcu jestem naładowana super energią! Ludzie bawili się świetnie, zespołowi też grało się super  A teraz czas na chwilowy koniec wyjazdów, bo sesja za pasem...
|
Mam nadzieję, że się dobrze bawiłaś, bo powiem Ci, że siedząc we domu na Zaspie, całkiem nieźle słyszałam ten koncert Nawet czasem tekst się dało posłuchać
|
Nie palę od 15.03.2015 
"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018 
Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
|
|
|