Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Miłość, a seks..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-26, 15:05   #117
softgrey
Zadomowienie

Dot.: Miłość, a seks..

Autorko, napisz coś więcej o tym, jak było z kwiatami i komplementami przed ślubem, bo bez tego dalsza dyskusja nie ma sensu Polecam też zrobienie badań hormonalnych skoro twierdzisz że uważasz na dietę i nie opychasz się czekoladą (o ile nas nie okłamujesz). Tu nie chodzi wyłącznie o seks, ale o Twoje zdrowie - masz dwójkę malutkich dzieci, i bez urazy, ale w takim tempie niedługo będziesz ważyła 80kg i nie poradzisz sobie z maluchami, albo nie daj boże się rozchorujesz - jest mnóstwo chorób dietozależnych przecież.

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Zapewniam cię. że nie. Ja noszę rozmiar 34 - raz na jakiś czas zdarzy mi się 36. Mam niedowagę, owszem. Ważę 46 kg przy wzroście 160 cm. I powiem Ci, że dla mnie nie ma wieczoru bez czipsów przed tv, muszę zjeść codziennie obfite śniadanie, obiady jadam, kolacje, w międzyczasie zapycham się słodyczami, w miesiącu jadam 2-3 pizze, kebaby (bez mięsa), i wszystko co tylko ugotuje moja babcia, a gotuje wspaniałe, wegetariańskie dania I tak, moja waga nie drgnęła. i nie spalam tego, prowadzę siedzący tryb życia. Moja jedyna aktywność to 4 spacery dziennie z psem, po jakieś 10 minut.
Nie jadam chusteczek Obawiam się, że ich walory smakowe są o wiele niższe niż czekolady.
Nie ma się czym chwalić. Wręcz przeciwnie - to przerażające, że młodzi ludzie mają takie nawyki żywieniowe i wieczory spędzają z chipsami przed tv. Mam nadzieję że niedlugo slużba zdrowia będzie prywatna bo nie mam ochoty płacić za wasze zawaly i miażdżyce
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując