2013-05-26, 18:27
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 128 pkt / 100% pozyt.
|
Zapachy, resztę pielęgnacji i kolorówki na koniec maja. Zapraszam :)
WĄTEK ZAMKNIĘTY
Witajcie dziewczyny 
W poprzednim wątku zrobił mi sie mały bałagan więc wzięłam wszystko "do kupy" i otwieram nowy wątek z tym co zostało i z kilkoma nowymi rzeczami 
DZIEWCZYNY PRACUJĘ OD 8 DO 18 I NIE MAM DOSTĘPU DO WIZAŻU NA TYLE BYM MOGŁA ODPOWIADAĆ WAM NA BIEŻĄCO WIĘC PROSZE O WYROZUMIAŁOŚĆ 
Zgodnie z aktualizacją regulaminu wizażowego przesyłki wysyłam jako PACZKA POCZTOWA zazwyczaj ekonomiczna. Jeśli chcesz wysłać przesyłkę jako LIST POLECONY proszę poinformuj mnie o tym.
Perfumy wysyłam tylko i wyłącznie jako PACZKĄ POCZTOWĄ!
Jeżeli masz znacząco mniej przekupek niż ja lub negatyw poproszę Cię o wysłanie jako pierwszą.
LISTA WISH:
NAJŁATWIEJ SKUSIĆ MNIE ZAPACHAMI KTÓRYCH JESZCZE NIE ZNAM W ILOŚCI 10-15 ML PREFERUJĘ FLAKONY ALE ODLEWKI NIEKTÓRYCH (ZWŁASZCZA WISH) RÓWNIEŻ CHĘTNIE PRZYGARNĘ I RÓŻNYMI RODZAJAMI BRONZERÓW.
ORAZ:
Moschino, Funny!
Jose Eisenberg, J'Ose EDP
Paco Rabanne, Black XS Pour Elle EDT
Lancome, Hypnose (Tusz pogrubiający) wszystkie rodzaje
Estee Lauder, Bronze Goddess, Soft Matte Bronzer (Puder brązujący)
Essence, Nail Art, Express Dry Drops (Wysuszacz do lakieru)
Farouk, Biosilk, Shine On (Nabłyszczacz w spray'u)
Toni&Guy, Finishing Shine Spray (Spray nabłyszczający)
L`Oreal Professionnel, Mythic Oil cała seria
Farouk, Biosilk, Silk Therapy (Naturalny jedwab - odżywka regenerująca bez spłukiwania)
Schwarzkopf, Gliss Kur Hair Repair, Serum - eliksir do włosów z drogocennymi pielęgnującymi olejkami
Revlon, ColorStay, Makeup with SoftFlex for Combination/Oily Skin 24Hrs (Podkład do twarzy) 320 lub 330
Vichy, Purete Thermale, Preparat do demakijażu 3 w 1
Bourjois, Delice de Poudre, Bronzing Powder (Puder brązujący prasowany)
Edytowane przez cashmeree
Czas edycji: 2013-08-05 o 13:51
|
|
|