Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-26, 18:29   #3804
czarna kawa
Wtajemniczenie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez meeow Pokaż wiadomość
ale cuuuudowne takie proste, ale za razem oryginalne
Cytat:
Napisane przez Hanan26 Pokaż wiadomość
piękna czerwień
Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Uwielbiam Twoje paznokcie IDEALNE!
Cytat:
Napisane przez Maliniarka Pokaż wiadomość
śliczne paznokcie, piękne mani
ach zazdroszczę pazurów
Bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej Pokaż wiadomość
Może i skromne, ale jednocześnie śliczne i eleganckie Pasuje mi do Ciebie. Każde Twoje mani jest dopracowane, idealne i eleganckie właśnie

Kawko, jakiego używasz filtra? Szukam czegoś na twarz i nie wiem co wybrać Może macie coś sprawdzonego?
Piękny komplement

Filtrów wypróbowałam już kilka, póki co nieaptecznych, bo szkoda mi było wydawać od razu 50-60 zł bez gwarancji, że mi podpasuje. Bardzo polecam sanosan, do kupienia na dozie - nie bieli, dobrze się wchłania, nie tłuści mocno, stosuje się jak zwykły krem. Byłby idealny, gdyby nie to, ze po kilku tygodniach zaczął mnie lekko zapychać i musiałam odstawić. Ale zapychania to kwestia indywidualna, więc warto spróbować. Teraz stosuję sorayę, tą w pompce i byłaby idealna, gdyby nie fakt, ze dość mocno bieli i to bielenie zaczyna mnie trochę drażnić, więc pewnie będę szukać dalej...
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP Pokaż wiadomość
zwykłe, ale śliczne
dzięki
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41003896] Teraz zastanawiam się jak nałożyć top, żeby kropek nie rozmazać. Poczekam jeszcze chwilę i nałożę
Tak wiem wskazujący jest trochę krótszy(złamał się).[/QUOTE]
Też się zawsze boję
Cytat:
Napisane przez smoothly Pokaż wiadomość
ojeeeej, piękne! jakie równiutkie serduszka, i ta czerwień
dziękuję

czy już wspominałam że łatwo mnie przekupić wszelkimi kropkami, kokardkami, serduszkami....?
Cieszę się, ze się podoba

Moje ulubione motywy
Cytat:
Napisane przez Yenotek Pokaż wiadomość
cudowne
masz piękne pazurki...

Cytat:
Napisane przez ameljja Pokaż wiadomość
Takie tam
Obłędne!

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Byłabym zapomniała: jeśli macie ochotę na ten śliczny niebieski foil z wibo to lepiej ostudźcie zapał. Ta cholera w ogóle nie kryje, wygląda na to, ze nada się tylko do layeringu