2013-05-26, 18:29
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XIX + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez meeow
ale cuuuudowne  takie proste, ale za razem oryginalne 
|
Cytat:
Napisane przez Hanan26
 piękna czerwień 
|
Cytat:
Napisane przez ameljja
Uwielbiam Twoje paznokcie   IDEALNE!
|
Cytat:
Napisane przez Maliniarka
śliczne paznokcie  , piękne mani 
ach zazdroszczę pazurów 
|
Bardzo dziękuję
Cytat:
Napisane przez Prezes Kuli Ziemskiej
Może i skromne, ale jednocześnie śliczne i eleganckie  Pasuje mi do Ciebie. Każde Twoje mani jest dopracowane, idealne i eleganckie właśnie
Kawko, jakiego używasz filtra? Szukam czegoś na twarz i nie wiem co wybrać  Może macie coś sprawdzonego?
|
Piękny komplement
Filtrów wypróbowałam już kilka, póki co nieaptecznych, bo szkoda mi było wydawać od razu 50-60 zł bez gwarancji, że mi podpasuje. Bardzo polecam sanosan, do kupienia na dozie - nie bieli, dobrze się wchłania, nie tłuści mocno, stosuje się jak zwykły krem. Byłby idealny, gdyby nie to, ze po kilku tygodniach zaczął mnie lekko zapychać i musiałam odstawić. Ale zapychania to kwestia indywidualna, więc warto spróbować. Teraz stosuję sorayę, tą w pompce i byłaby idealna, gdyby nie fakt, ze dość mocno bieli i to bielenie zaczyna mnie trochę drażnić, więc pewnie będę szukać dalej...
Cytat:
Napisane przez AnulaPPP
zwykłe, ale śliczne 
|
dzięki
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;41003896] Teraz zastanawiam się jak nałożyć top, żeby kropek nie rozmazać. Poczekam jeszcze chwilę i nałożę 
Tak wiem wskazujący jest trochę krótszy(złamał się).[/QUOTE]
Też się zawsze boję
Cytat:
Napisane przez smoothly
ojeeeej, piękne! jakie równiutkie serduszka, i ta czerwień
dziękuję
czy już wspominałam że łatwo mnie przekupić wszelkimi kropkami, kokardkami, serduszkami....? 
|
Cieszę się, ze się podoba
Moje ulubione motywy
Cytat:
Napisane przez Yenotek
cudowne 
masz piękne pazurki... 
|

Cytat:
Napisane przez ameljja
Takie tam 
|
Obłędne!
---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------
Byłabym zapomniała: jeśli macie ochotę na ten śliczny niebieski foil z wibo to lepiej ostudźcie zapał. Ta cholera w ogóle nie kryje, wygląda na to, ze nada się tylko do layeringu
|
|
|