2013-05-26, 19:07
|
|
|
Czekam na Ragnarok
|
Dot.: Moja dziewczyna zbyt luźno traktuje nasz związek.
Raz piszesz, że:
Cytat:
Napisane przez katrin1234765
Mnie też by denerwowało, gdyby ona chciała chodzić ze mną na każdą możliwą imprezę. Bez przesady.
|
a raz, że:
Cytat:
Napisane przez katrin1234765
Wolałbym, żeby nie chodziła na imprezy, kiedy ja nie mogę z nią iść.
|
No to jak w końcu? Bez przesady i ma chodzić raz z Tobą, raz bez Ciebie czy ma nie chodzić kiedy Ty nie możesz?
To jedno. Druga sprawa, że od "nie lubię, że chodzi beze mnie" przechodzisz do "boję się, że jej się coś stanie", a to chyba takie usprawiedliwianie się - tym drugim próbujesz sobie coś wmówić.
Moje zdanie jest takie, że dziewczyna ma totalnie luźne podejście, może taki charakter, a może ma Cię gdzieś. Nocowanie kolegów to jest mega przegięcie. Ile ona ma łóżek w domu? Chyba, że śpi z nimi w jednym A może lubi orgie. Nie wiesz, bo jej na wszystko pozwalasz, a ona sobie z tego korzysta.
Z tym umówieniem się na kawę to też coś nie halo. Podchodzi to pod randkę i na pewno ten drugi facet nie chciałby iść z nią na kawę, gdyby mu powiedziała, że jest zajęta. A ona widać wstydzi się tego, że jest zajęta, tylko się bawi i podrywa.
Gdybyś Ty nocował koleżanki w domu (sam na sam z Tobą) albo umawiał się z nowo poznanymi kobietami na kawę, ona by to zaakceptowała? Zapytaj jej.
|
|
|