Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szybkie bicie serca wysokie tetno ciaza
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-26, 19:03   #1
Agnees_one
Raczkowanie

szybkie bicie serca wysokie tetno ciaza

hej. jestem w 14 tygodniu bylam ostatnio u ginekologana badaniu i wyszlo mi cisnienie 140/80 troche sie tym zmartwilam ale na mnie wizyty u ginekologa dzialaja bardzo staresujaco w dodatku na badanie wlecialam z marszu wiec nie mialam chwili odetchnienia ale jednak marwti mnie to bo wczesniej mimo tego ze sie stresowalam mialam cisnienie w normie w dodatku wczoraj mocno bilo mi serce podejrzewam ze to przez stres bo sie zdenerwowalam na narzeczonego i jak sobie lezalam to czulam w piersi bardzo mocne tętno martwie sie tym poniewaz slyszalam ze ciaza nie lubi wysokiego tetna i moga wystapic powiklania nawet obumacie plodu ! wczoraj zazylam magnez i juz jest w normie od dzis bede go jesc codzien aby uniknac tego szybkiego pulsowania serca i cisnienia tetniczego czy ktoras z was miala z tym problemy ? jak sobie poradzilyscie czy to rzeczywiscie jest takie niebezpieczne ? moze mam paranoje ale musze sie dowiedziec czy takie sporadyczne skoki nie zagrazaja malenstwu bo jesli tak to chyba trzeba cos z tym zrobic. pozdrawiam
Agnees_one jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując