2013-05-26, 19:09
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez blogerka
eee.. czy ja dobrze zrozumialam? zajmuje sie od 14 do 19? sam?
dla mnie to jakas a b s t r a k c j a
niektorze tz sa tak skretyniali, ze brak slow .. jemu sie wydaje, ze to takie naturalne, ze ja nawet do lazienki zabieram mlodego jak sie kapie, ze kawe / snaidanie robie sobei z nim na rekach jak jest marudny ..
no a tz sie musi wyspac / odespac / najesc / napic piwa, bo przeciez weekend jest zeby odpcozal od pracy
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------
poczulam sie, jakby byla zla matka, bo dziecko placze a ja chce sie wykapac - chwile polezec w wannie, ale przeciez nie zostawilam dziecka samego tylko z ojcem? ..
jak on przed praca musi sie wykapac / zjesc sniadanie to to jest oczywiste ze ja wtedy sie zajmuje dzieckiem ..
|
Tak kochana,sam. Ja tylko mleko robię. Nie bulwersował się bo jak tylko wrócił z garażu powiedziałam mu kilka słów. Ja całe dnie siedzę z małym on poświęca mu swój czas ale to za mało. Wraca z pracy o 17 wtedy raz on ma małego raz ja-do wieczora się wymieniamy. I nie mogę mu zarzucić że się nie zajmuje dzieckiem bo zawsze go bierze jak go proszę i sam z resztą też bierze... Ale boli mnie,no właśnie że on sobota/niedziela jedzie do szkoły w której i tak nic nie robi albo idzie grzebać do garażu jak było wczoraj i dzisiaj. Zazdroszczę mu tego że może się oderwać od codzienności i porobić coś dla siebie-tak po prostu. Ja za to całe dnie siedzę w domu,nigdzie nie wychodzę,z nikim się nie spotykam. Męczy mnie codzienność i przytłacza rzeczywistość. Po prostu czasem też chce odpocząć-tak po prostu. Ja zamiast odpoczywać zawsze mam coś do zrobienia. Kocham swoje dziecko ale on nie tylko ma mamę,ma też tate z którym z resztą świetnie się porozumiewa przed chwilą śmiał się w głos że aż się popłakałam (mi tylko raz się tak zaśmiał). Robi to często ale tylko u męża. Jest dobrym ojcem ale tak jak mówiłam dziś przejął obowiązki kury domowej po to bym ja mogła po prostu odetchnąć.
Ur. 23.01.2013
"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"
KosmetyczneSzaleństwo
7DniTygodnia
|
|
|