Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - spotkanie i bez odbioru
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-26, 22:21   #1
mark13
Przyczajenie

Unhappy

spotkanie i bez odbioru

Czesc dziewczyny

Pewnie bedziecie sie ze mnie smiac bo problem troche wyglada na "licealny" ale co tam

Poznalem na pewnym portalu fajna dziewczyne, bardzo fajnie sie nam tam rozmawialo, w koncu sie spotkalismy i tez bylo wszystko co trzeba - smiech, ciekawe rozmowy ale bez jakis specjalnyc ekscesow Na koniec odwiozlem ja do domu, oboje stwierdzilismy, ze bylo bardzo milo i ona sama dodala, ze jak by co to mamy telefony do siebie..

Ja po 2 dniach wyslalem takiego zaczepnego SMS'a (nie dzwonilem bo ona tez zawsze uzywala smsow) i.... grobowa cisza. Nastepnego dnia wyslalem neutralno-smieszna wiadomosc na portalu i.... grobowa cisza

Wiem, ze nie jest to osoba bezwzgledna czy na tyle instrumentalnie podchodzaca do ludzi zeby nie powiedziec nawet cos w stylu "hej, fajnie dzieki ale nie pasujemy do siebie"

Mam juz troche lat (ona tez) ale nigdy mi sie cos takiego nie zdarzylo a z kobietami to nic nie wiadomo Czy macie jakiekolwiek pojecie o co moze jej chodzic? Czy ma mnie po prostu w d**pie? (nie chce mi sie wierzyc)

Zadzwonilbym jeszcze teraz ale ona tez mowila, ze nie lubi nachalnych kolesi. Cholera co tu zrobic

Pozdrawiam
mark13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując