Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 06:16   #1612
iza243
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Witam
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
Choinka... łapią mnie skurcze....Od jakiś 4 h. Zażyłam nospę, rozjechały się, a teraz z powrotem... Są nieregularne, ale jednak. Nie wiem, czy jakbym teraz(36t+2 dni) Wylądowała w szpitalu, to by hamowali poród??
Chyba by nie chamowali...Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej moje Kochane!!!

bede sie powtarzac, ale malenstwa macie cudasne!!! swietnie patrzy sie na takie kruszynki, ktore znamy jeszcze z planow rodzicow az na serduszku sie cieplej robi

iza jak brzus? boli jeszcze?

kilka dni nie pisalam, bo mialam tak potwornie zjechane samopoczucie, ze wszystko u mnie wywolywalo placz doszlo do tego nawet, ze zastanawialam sie co ja na tym swiecie robie no ale dzis zlapalam troche slonka i od razu lepiej
a zeby bylo starankowo to dzis u mnie 13 dc, planowana owu na czwartek, piatek wiec podzialamy. no chyba, ze wyniki zle wyjda
Santom kochana dobrze że już lepiejTak bym chciała żeby się wam udało

Brzuch już nie boli,przeszło wczoraj po no-spie.
Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
Kochane nie pisalam Wam jeszcze, ale wybralismy imiona. Dziewczynka bedzie Agata, obojgu nam sie podoba. A gdyby sie okazalo, ze jednak facet to zostaje Olgierd, tz sie uparl....juz sie chyba nawet oswoilam.
Ide spac. Paaaaa.
Agata bardzo ładneOlgierd niezbyt mi się podoba.

Trzymajcie kciuki o 9:00Tak się boje

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora