2013-05-27, 06:16
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam
Cytat:
Napisane przez nuna2
Choinka... łapią mnie skurcze....Od jakiś 4 h. Zażyłam nospę, rozjechały się, a teraz z powrotem... Są nieregularne, ale jednak. Nie wiem, czy jakbym teraz(36t+2 dni) Wylądowała w szpitalu, to by hamowali poród??
|
Chyba by nie chamowali...Trzymam kciuki
Cytat:
Napisane przez santom
hej moje Kochane!!!
bede sie powtarzac, ale malenstwa macie cudasne!!! swietnie patrzy sie na takie kruszynki, ktore znamy jeszcze z planow rodzicow  az na serduszku sie cieplej robi
iza jak brzus? boli jeszcze?
kilka dni nie pisalam, bo mialam tak potwornie zjechane samopoczucie, ze wszystko u mnie wywolywalo placz  doszlo do tego nawet, ze zastanawialam sie co ja na tym swiecie robie  no ale dzis zlapalam troche slonka i od razu lepiej 
a zeby bylo starankowo to dzis u mnie 13 dc, planowana owu na czwartek, piatek  wiec podzialamy. no chyba, ze wyniki zle wyjda 
|
Santom kochana dobrze że już lepiej Tak bym chciała żeby się wam udało
Brzuch już nie boli,przeszło wczoraj po no-spie.
Cytat:
Napisane przez Sophia_1
Kochane nie pisalam Wam jeszcze, ale wybralismy imiona. Dziewczynka bedzie Agata, obojgu nam sie podoba. A gdyby sie okazalo, ze jednak facet to zostaje Olgierd, tz sie uparl....juz sie chyba nawet oswoilam.
Ide spac. Paaaaa.
|
Agata bardzo ładne Olgierd niezbyt mi się podoba.
Trzymajcie kciuki o 9:00 Tak się boje
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|