2013-05-27, 08:13
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Ostatnio Jakub coraz pozniej zasypia i coraz wczesniej sie budzi.. o 19.30 kapiel potem jedzenie. Dzis 60 ml mojego mleka z butelki, cyc. Spiacego odlozylam do lozeczka i placz. Noszenie nic nie pomoglo to znowu dostal cyca ale zwrocil wiec nie o jedzenie chodzilo. Teraz maz walczy z jego bezsennoscia. 2 godz od kapieli a on dalej nie spi marudzi i placze...
|
biedny 
Cytat:
Napisane przez despa
Dragusia sprawdzaj przez stronę internetową Smyka, tam bardzo często sa promocje/przeceny- takie jakich nie ma w sklepie
|
no tam wlasnie wtedy wypatrzylam ale juz nie ma 
Cytat:
Napisane przez Leonikowa
jeszcze raz wszystkim dziękuję  jutro o 14 50 mamy usg główki a we wtorek badanie krwi więc proszę o mocne kciuki  
|

Cytat:
Napisane przez jolanT
są na forum mamy które przystawiają do dwóch piersi??
ja chętnie się doinformuję 
|
zdarzało się. ale teraz juz raczej nie. ja robie tak. przykładowo daje lewą o 7 mal zje i jak np. o 8 chce jeszcze jesc to daje dalej lewą. dopiero o 9 zmieniam na prawą. co 2 godziny zmiana cycka. no chyba że szybciej opróżni to szybciej zmieniam 
Cytat:
Napisane przez LiwkaO
U nas wczoraj dzień marudzenia ale taki już na maxa!! Miśka ulewała strasznie cały dzień, nawet bym rzekła, że wymiotowała;/// po każdym jedzeniu nie wiem czemu, nawet po godzinie od zjedzenia;/ nigdy wcześniej się to nie zdarzało. Na szczęście w nocy już było ok. Śliniła się jeszcze bardziej niż zwykle i założyłam jej śliniak bo już czasami nie nadążałam z wycieraniem buzi. Nie wiem czy te ulewania mogą mieć jakiś związek z idącymi zębami??? pewnie nie...ale jaka może być przyczyna heh nie wiem. 
|
moj tez tak sie slini, tak mu slina kapie, masakra 
Cytat:
Napisane przez monicca1989
Mam takie pytanie może któraś się orientuję. Mianowicie moja mama ma nam przepisać działkę, jako darowiznę. I czy może od razu na mnie i na męża? Czy lepiej tylko na mnie. Bo wczoraj znajoma mówiła, że jak na mnie i na męża od razu to mąż będzie musiał zapłacić podatek od wzbogacenia  bo że on nie jest rodziną dla mojej mamy.
A druga znajoma mówiła, że może od razu na nas obydwoje i że nie trzeba podatku płacić. Co najlepsze obydwie znajome miały w niedługim czasie przepisywane darowizny i każda jest pewna swojej informacji...
|
http://www.foruman.pl/blogi/poradek/...-od-darowizny/
i fragment:
UWAGA NA PUŁAPKĘ: Teściowie przekazujący darowiznę dla córki i jej męża muszą liczyć się z tym, że tylko połowa darowizny (ta dla córki) będzie zwolniona z podatku. Połowa dla zięcia będzie opodatkowana według skali dla I grupy. Dlatego lepszym rozwiązaniem jest przekazanie darowizny tylko dla córki (tym bardziej, że jeśli potem ona przekaże połowę darowizny mężowi – bedzie to darowizna zwolniona z podatku)
|
|
|