2013-05-27, 09:36
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa
witam się dziewczynki
przeleciałam was na szybko - aleee było przyjemnie
CHCIAŁAM WAM ŻYCZYĆ WSZYYYSTKIEGO CO NAJLEPSZE! OBYŚMY ZA ROK MOGŁY USŁYSZEĆ TO MAGICZNE SŁOWO: MAMA duuużo cierpliwości, przespanych nocy i uśmiechu każdego dnia
mam nadzieję, że miło spędziełyście ten dzień. Powiem wam, że mój mąż mi zrobił taaaką niespodzianką, nawet w snach nie miałam takiego pięknego pierwszego mojego dnia matki  wstał, wziął Anię, żebym mogła się wyspać - po godzinie przyniósł mi piękny bukiet od Anusi z okazji dnia matki  i kartkę, którą w jej imieniu wypisał, że jestem najlepszą mamą pod słońcem  , na obiad pojechaliśmy do restauracji (bo to mój dzień i nei powinnam gotować) a po południu został z Anią a mnie wysłał do kina. Było cudownie! teraz siedzieliśmy, oglądamy film, i mam nadzieję mu się odwdzięczyć za ten dzień  ).
Więc chyba dobrze, że nie zamawiałam rumuna, bo po co mi on przy takim moim rycerzu
A więc zmykam, do jutra się poprawiam i spędzam z wami więcej czasu, obiecuję!
słodkich snów!
|
piekny dzien mamy mialas brawa dla tzta 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
co do obchodzenia dnia matki to tż razem z Kubusiem złożyli mi życzenia, szczerze to liczyłam na coś co będę miała na pamiątkę (np kwiatka) i wieczorem powiedziałam, że tak strasznie chciałam mieć jakąś pamiątkę po swoim pierwszym w życiu dniu matki, to wieczorem namalował mi laurkę i odrysował na niej Kubusia rączkę i swoją
a poza tym to dziś mamy już 3 miesiące  jak to zleciało  3 m-ce temu leżałam już ze swoją malizną i patrzyłam sobie na niego 
|
brawa za 3 miesiace 
Cytat:
Napisane przez marsi11
Witajcie słoneczka
przepraszam,że się nie odzywam choć myślę ciągle o Was i nawet śniłyście mi się ale u mnie nadal kłoptów cd i czarne chmury nad moją rodziną, tzn problemy pośrednie mojej rodziny a nie bezpośrednie- także z TZ i dzieciakami wszystko super, dalej tylko bagno
poza tym w pracy mam bardzo ważny projekt a potem konferencje na południu polski na ktora jedziemy z małym bo co ja przeciez z nim zrobię- z powrotem go sobie nie schowam
malutki mój ma się super, dietę rozszerzamy, rzyganko - rigolletto i obrigado to już stały repertuar 
Leo się turla we wszystkie strony i strasznie chce odpychac się od ziemi nożkami, jak go klade to jest wrzask, kurde od jak leży na brzuszku to podpiera się już na kolankach i mam wrazenie że zaraz będzie gotowy do raczkowania 
poza tym ok
bardzo za Wami tęsknie i mam nadzieję,że w pod koniec przyszłego tygodnia wrócę już na dobre
całuję Was mocno kochane dziewczynki 
|
my tez o Tobie myslimy 
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Zapomniałaś się pochwalić że zostałaś testerem czekolady i zeżarłaś 3 kg na jednym posiedzeniu 
|
buhaha no wlasnie o takiej waznej rzeczy zapomniala 
no wlasnie meduzka jestes od teraz podsumowywaczem dnia