Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Przyjaciółki z kafeterii
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 09:54   #3
oliwka74
Rozeznanie

Dot.: Przyjaciółki z kafeterii

Heloł jestem!
To ja dąbrówka ale ten nick już był zajęty i nawet jak dopisywałam cyferki to też mi nie przyjmowało, więc jestem teraz jako oliwka. Jak wolicie na mnie mówić oliwka czy dąbrówka?
Rewelacjo - dziekuję za założenie wątku Na kafeterii wątek zamnkęłam, więc już tam nie pisać.

Kochane wszystkim wam dziękuję za piękne życzenia urodzinowe!

Urodziny minęły mi bardzo przyjemnie, wesoło. Wymyślone przeze mnie dania się sprawdziły i większość została tylko wspomnieniem.
Wczoraj odwiedziliśmy obie mamy, u mojej był obiad i ciasto a u teściowej kawa i ciasto.

Moi rodzice opaleni mocno, choć mama na 50 się opalała to brzuch ma machoniowy a tak to bardzo ładny, ciemny brąz na ciele, widać że byli gdzieś w ciepłych krajach.

Rewelacjo- dech zapierają te widoki, które przysyłasz. Powiedz mi dlaczego na tą Wave trzeba losować wejściówki? Niesamowite co potrafi stworzyc natura! Przesłałam te zdjęcia mojemu mężowi, bo zrobiły na mnie duże wrażenie.

grażko - dobrze, że test negatywny - daj spokój co by było, gdyby było odwrotnie?!!! Masakra pomyśleć.
Mammografię robię sprawdzająco - w rodzinie nie miałam raka piersi w prostej linii. Teraz już po 30tym roku życia robią to badania, bo coraz młodsze kobiety chorują. Kiedyś było to standardowe badanie po 50-tce. Jest zupełnie nieszkodliwe, więc na co 2 lata wpadam sobie na RTG i robię, by być spokojną.

Tydzień bez tessy...czekamy na szczęśliwy powrót!

Edytowane przez oliwka74
Czas edycji: 2013-05-27 o 09:57
oliwka74 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując