2013-05-27, 11:06
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVIII
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Byłam rano na becie, po 16 wyniki ... O niczym innym nie myślę niz żeby była ponad 2000 
|

Cytat:
Napisane przez anitaxas
W sobotę spotkałam się z koleżanką, która wie doskonale o naszych # i wiadomo gadka-szmatka i nagle słyszę "ale Ty A. super sobie z tym (czyt. poronienia) poradziłaś - widać że daliście sobie radę" i szczerze to mi się smutno zrobiło no bo że niby co, że nie przeżywam swoich # odpowiednio, czy że nie wystarczającą uzewnętrzniam swój ból  Jakoś tak dziwnie dla mnie zabrzmiało że "super sobie poradziliśmy" ...
|

Cytat:
Napisane przez kooocur
Nie umiem się z tym pogodzić...czas płynął dalej...na IP powiedzieli, że jama macicy pusta...pojechaliśmy do centrum coś zjeść....dziwne to było...
Niby czas płynął, my jedliśmy, wszyscy chodzili.. a w sercu ściskało, a my próbowaliśmy dalej żyć. Ta chwila była NAJDZIWNIEJSZA na świecie...
|
Kochana 
Cytat:
Napisane przez kooocur
Dostaliśmy tez po 100 zł na dzień dziecka
Tż na pocieszenie zabrał mnie do rossmana i kazał sobie cos kupić.
Trafiłam świetnie bo podkład z maxfactora (kosztuje 50 zł)i tusz (30 zł) w komplecie kosztował 29  Do tego wzięłam puder...
To tylko dzieki Tż bo nawet nie miałam siły nic wybierać..on zapytał Panią żeby mi cos doradziła i musze przyznać, że skorzystałam
|
Fajne zakupy
Cytat:
Napisane przez Hosenka*
Ależ mnie zdenerwowali z WBK  Dostałam smsa z prośbą o niezwłoczne uregulowanie niedozwolonego zadłużenia na koncie ... Tylko że ja na początku marca zlikwidowałam konto i żadnego zadłużenia nie mam. Od razu zadzwoniłam do banku, pan coś tam posprawdzał i wymamrotał: "rzeczywiście dyspozycja była złożona, ale się nam tu coś nie zamknęło " 
|
Masakra 
Cytat:
Napisane przez agatkaa1
zrobię ale to już pewnie na wizycie w klinice....
przód i tył...
teraz proszę mi powiedzieć jaka koszula i krawat??
|
Bardzo ładna ale chciałabym zobaczyć na tobie
Cytat:
Napisane przez kooocur
Widzisz cudownie!!!! 
Bierzesz acard???
Mi się odklejało do 4 miesiąca. Nic nie podnoś, nie przemęczają się, nie sprzątaj, leż i pachnij
|
Tak,biore.A jak bardzo leżałaś?Wstawalas tylko do toalety czy np moglas zrobic jedzenie?
Dziewczyny bede zagladac ale raczej nie bede z wami na biezaco bo nie mam lapka.Moze uda mi sie pisac z telefonu.Musze dac rade dla mojej kochanej kruszynki wierze ze kosmowka sie przyklei i bedzie dobrze
Domiś-30.12.13 godz 11:05
Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
|
|
|