Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 11:32   #4246
passion80
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
passion i jak ten hipp sie sprawdza na włosach? Próbowałam Babydream, ale jakoś wolę sobie sama mieszać, niż gotowca kłaść
Passion można i normalną no-spę i forte, tylko forte jest na receptę. Zapytałam mojej gin (kazała brać forte) czy mogę po prostu wziąć więcej zwykłej i powiedziała, że tak - one się różnią tylko ilością substancji aktywnej

ladan Super, że jesteś z powrotem
Poczytaj sobie składy kosmetyków na tym blogu http://www.srokao.pl/p/moje-analizy.html
za odwieszenie

oliwka całkiem nieźle, wosy na pewno w lepszym stanie, mam bardzo zniszczone, używam jej, bo na razie nei mam żadnego innego oeljku

też dałam ten link wyżej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
podobno jak nie ma problemów ze skórką maluszka to lepiej tych emolientów nie używać
ja chcę rosmanowkie BB i Hipp

przyszła paczka z hameryki mam dla siebie 4 pary spodni ciążowych, bluzki nic nie muszę kupować
a Misiu ma nowe ubranka zaraz Wam wstawię
na początek nei będę serwoać mocnych kosmetyków, oczywiście, jeśli okaże się, że jest taka potrzeba to jak najbardziej

pokaż