Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obrączki z tytanu - wasze opinie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 11:49   #80
201610281624
Konto usunięte

Dot.: Obrączki z tytanu - wasze opinie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Ja mam obrączkę tytanową. Dokładnie to taką: http://www.yes.pl/35361-tytanowe-obr...-T-000-OBR-605. Ja mam dodatkowo brylant. W zasadzie nie pamiętam już dlaczego się na nie zdecydowaliśmy Pewnie swój udział miała też cena.
nie wszystkim się podobają, co jest oczywiste
Bardzo fajny wzór. Ja co prawda mam już od dwóch lat obrączki z żółtego złota, na 5 mm, klasyczne, bez oczka. Nie ma jak klasyka, jestem bardzo zadowolona. Choć chciałam z różowego złota, to luby się nie zgodził. Żałuję, że go nie przekonałam, no ale cóż. Platyna też bardzo mi się podoba, głównie ze względu na to, że podobno jest mega trwała.
Srebro moim zdaniem absolutnie nie nadaje się na obrączki i jako biżuteria noszona na co dzień, toć to po kilku dniach obrączki są porysowane na maksa, a gdzie tu całe życie. Każdy jubiler to powie,
Białe złoto? Niewypał jak dla mnie, problemy z nim, uczulają, rod się ściera...Łączone? Zazwyczaj w gablotkach ładnie wyglądają i na zdjęciu, potem na żywo z reguły rozczarowanie, bo kolory złota bardzo zbliżone do siebie. Ostatnio tak sobie pomyślałam, że może kiedyś kupię sobie obrączkę z tytanu tak na co dzień do noszenia, do pracy itp. A na wyjścia, weekendy, jakieś uroczystości swoją złotą bym zakładała. Byłam nawet dziś przymierzyć i wygląda to świetnie- tytanowa obrączka, ale blyszcząca i dla mnie z brylancikiem. Boję się tylko, żeby to chiński badziew nie był, dlatego nie wiem gdzie taką kupić.
201610281624 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując