Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziecko które ciągle jęczy
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 12:20   #8
glamourous
Zakorzenienie

Dot.: Dziecko które ciągle jęczy

Cytat:
Napisane przez _wiksen_ Pokaż wiadomość
O matko A myślałam, że ja mam ciężko
tez tak myslalam jak mialam jedno mega ruchliwe dziecko

swoja droga jak to jest ze jednym sie trafiaja spokojniutkie ciche dzieci a innym diably wcielone. moi chlopcy maja kolezanke- rowiesniczke, na placu zabaw posiedzi w piaskownicy czy na laweczce, podrepcze wkolo, najchetniej to by u mnie na rekach przebywala. nie wlazi, nie wspina sie, na zjezdzalnie nie wdrapuje...a moi wszedzie wleza i np mega foch bo nie pozwalam im sama spacerowac po takiej belce wiszacej na lancuchach na wysokosci ponad metra. ja asekuruje a oni sie obrazaja o to

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Napisane przez _wiksen_ Pokaż wiadomość
Tak właśnie staram się robić, ale córka wpada w nerwy, zaczyna wyć itd. Nie wiem czy jest nerwowa czy takie są dzieci w tym wieku. Teraz jeszcze zaczęła się bić po głowie w tych nerwach, przeraża mnie to Próbuję ją brać na przeczekanie, ale nie daje rady cały dzień tego słuchać i w końcu daje jej to co chce aby mieć choć chwile spokoju Może jakbym od początku była konsekwentna to byłoby inaczej
Dodam, że córka ma 15 miesięcy.
no bo to taki glupi wiek ze testuje swoje mozliwosci i twoja cierpliwosc, a dwa ze jeszcze nie bardzo pojmuje dlaczego jej czegos tam odmawiasz, tlumaczenie na wiele sie nie zdaje