Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-27, 13:12   #1760
Delicjanka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Jeju ile nadrabiania;p chyba zaprosze rumuna.......:hah aha:
Blogerko, jestem w szoku po tym co przeczytałam jak Twój tzt zachowywał się jak byłaś w szpitalu po cc... poracha totalna... mojego nie wspuscili na oddział niestety z powodu grypy panującej, ale bidak co chwile przyjezdzal do mnie i patrzyl na mala z za szyby itd... a później jak czegos zabrakło to jechał natychmiat, zero pretensji....
co do kąpania, następny szok... współczuje ze tak blisko mieszkacie teściowej.. u mnie było tak ze tesciowa pierwszy raz wykąpała małą sama(tzt mial ja wykąpać ale był % wiec wolał zeby tesciowa) ja nie kąpałam bo tak mnie napierdzielała rana ... drugiego dnia tzt wykąpał a 4 ja i od tamtej pory kąpie sama, czasem z tztem jak jest ;p

Dziewczyny, byłam z malą po wyniki badan krwi, tak więc płytki spadają!! jest poprawa, ale za 2 tygodnie jeszcze trzeba powtórzyć badanie.
I słuchajcie, Amelka zrobiła pierwszy raz od X czasu normalną qpe bez sluzu!!! az mi sie plakac zachcialo ze szczescia!!

Szaaja, dobry kawal

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora