2013-05-27, 14:14
|
|
|
Pani Pech
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
Napisane przez dzastinaaaaa
Przyszła moja paka z Yvesaaaa......mam ten limitowany puder w kulkach , pieknie pachnie  do opalonej cery idealny, żel retropical pachnie interesująco, kupie sobie go jeszcze na zapas, mam jeszcze 400ml żelu owoce lesne, wygląda i ma konsystencje koktajlu, zapach delikatny, mam tez mango ten jest bardziej kwaskowaty i bardziej gesty ale oba sa super i jeszcze kupie;D doczekać sie nie moge tego olejku z drobinkami;D monoi 
|
mam olejek monoi z drobinkami ślicznie pachnie i te drobinki są takie delikatne , szybko się wchłania kupie jescze wersje bez drobinek 
woda monoi śliczna , kupiłam 2 za 1 czyli za 29 zł - warto kupię na zapas jeszcze zapach może długo się nmie trzyma , ale świetnie odświerza 
puder w kulkach , bardzo delitatny , tylko się mieni. myślę , że na dekoldzie bedzie pieknie wyglądał jak i na policzkach 
---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Maria221
A możecie wrzucić zdjęcia tego nowego limitowanego pudru w kulkach? mam jasną cerę, nie wiem, czy się nada.
|
nada jest bardzo jasny , prawie wogóle nie brązuje tylko rozświetla
|
|
|