Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-27, 15:17   #981
Azealia
Raczkowanie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Ty jesteś dwa tygodnie przede mną, więc wiesz
Znalazłam spodnie, które nie mają nawet wieeeelkiej gumy na brzuchu, więc może nie będą najgorsze. Zanim przyjdą, zanim je skrócę to akurat będę bardziej potrzebować

Ja nie mam rewolucji z zapachami, ale hydrolat naprawdę ładnie i delikatnie pachnie
U mnie to jest nawet kwestia tego, że ja mam 17 par spodni w szafie i po prostu nie widzę sensu kupowania tych z pasem, bo wszystkie te które mam to maksymalne biodrówy które sięgają mi poniżej mojego wystającego brzuszka, więc jeśli tylko mi tyłek nie urośnie do horrendalnych rozmiarów to powinnam dać sobie radę z tymi A na zimę jak brzucho będzie duży kupię

Cytat:
Napisane przez Soleil_Rouge Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki jak tam po weekendzie? Mi cieżko było dzis wstać!! Jeszcze jak pomyśle ze siedzę dzis w pracy do 20 to mi sie wszystkiego odechciewa!

Cześć Agnieszka!! Gratuluje i jednocześnie współczuje dolegliwości... Oby jak najszybciej minęły rozumiem problem z praca - tez nie wiem jak sobie pózniej poradzę, ale poki co staram sie o tym nie myśleć. Dałam sobie jeszcze miesiąc na "beztroske", a pózniej zacznę działać

Duuuuzo warzyw!! I do sałatek dodawaj oliwy + jabłka .+ śliwki suszone. Mi pomaga.

U mnie tez dzis ładnie!! Mam nadzieje ze prawdziwe upały niedługo nadejdą (choć nie wiem jak zniose upały w ciazy )

Tez tak mam - cos "ciągnie" w dole brzucha. Teraz mam katar i jak wycieraczki nic to czase cos tam kluje, jak sie wyciągam w łóżku to jest podobnie, To podobno normalne - wiezadla macicy sie rozciagaja i tak bedzie stale
A o pryszczach to juz nie bede nawet wspominać bo mam ich juz dość!!! Moje czoło to wysyp małych białych górek

Włosów na brzuchu jeszcze nie zaobserwowalam... Nawet nie wiedziałam ze w ciazy rośnie ich wiecej na brzuchu bede bacznie swój brzuch obserwować i dam znac jak sie pojawia
Wracam do roboty, reszta nadrabiania po pracy...
Miłego dnia
Nie wiem czy to standard z tymi włosami, ale u mnie widać, że jest ich sporo i są ciemniejsze Śmiałam się że to może Synkowy testosteron tak podziałał