Cześć mamuśki

jak tam po weekendzie? Mi cieżko było dzis wstać!! Jeszcze jak pomyśle ze siedzę dzis w pracy do 20 to mi sie wszystkiego odechciewa!
Cześć Agnieszka!! Gratuluje i jednocześnie współczuje dolegliwości... Oby jak najszybciej minęły

rozumiem problem z praca - tez nie wiem jak sobie pózniej poradzę, ale poki co staram sie o tym nie myśleć. Dałam sobie jeszcze miesiąc na "beztroske", a pózniej zacznę działać
Duuuuzo warzyw!! I do sałatek dodawaj oliwy + jabłka .+ śliwki suszone. Mi pomaga.
U mnie tez dzis ładnie!! Mam nadzieje ze prawdziwe upały niedługo nadejdą (choć nie wiem jak zniose upały w ciazy

)
Tez tak mam - cos "ciągnie" w dole brzucha. Teraz mam katar i jak wycieraczki nic to czase cos tam kluje, jak sie wyciągam w łóżku to jest podobnie, To podobno normalne - wiezadla macicy sie rozciagaja i tak bedzie stale
A o pryszczach to juz nie bede nawet wspominać bo mam ich juz dość!!! Moje czoło to wysyp małych białych górek
Włosów na brzuchu jeszcze nie zaobserwowalam... Nawet nie wiedziałam ze w ciazy rośnie ich wiecej na brzuchu

bede bacznie swój brzuch obserwować i dam znac jak sie pojawia
Wracam do roboty, reszta nadrabiania po pracy...
Miłego dnia