2007-04-09, 21:52
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: PILNE !! ZAŁAMKA ... :-( :-( [ twarz ]
hej
ja sama mam krosty na twarzy ale nienarzekam zbytnio bo niejest ich tak duzo, wspolczuje Ci serdeczniie.
bardzo dobrze ze kupilas podkład renomowanej firmy poniewarz jezeli caly czas uzywasz podkladu trudno Ci bedzie bez niego wyjsc. Ja tak mam bez niego aniu rusz wyjsc z domu... a krostki są bo źle sie odzywiam mam tlusta cere noi dojrzewam jeszce i hormonu buzyją.
jezeli chcesz uzyj tego podkladu bo i tak nie widac efektow Twojego leczenia i tak wiec niema co lepiej je troche zamaskowac niz czuc sie oblegana zwrokiem wscipskich osób, jezeli podklad bylby jakis lipny tani to odradzam ale jezeli jest taki jaki pisalas nic nie szkodzi na przeszkodzie bys go nalozyla, bo poprawisz sobie samopoczucie.
a najlepiej kup sobie korektor dodatkowo i po nalozeniu podkladu nasmaruj bardzooo widoczne syfki nim i lekko wklep by zabardzo nie odruznial sie od calej twarzy..
noi i tak ajk dziewczyny radzily idz do lekarza.. bo moze cos jest nie tak.... leczenie nigdy nie jest natychmiastowe , trzeba czekac.. az bede 1 efekty.
ja radze Ci zrobic tak, kup masc TERMENTIOL taka gęsta i brazowa niedroga koszt ok. 5 zł nałóż ją na noc dosc grubo na syfki i przyłóż z papieru toaletowego na nie cos takie jak niby plasterki sobie zrób, one sie przykleją same do tej maści ( te plasterki po to by niepobrudzic poduskzi na ktorej spisz ) i, rano syfki beda wyciągniete, tzn, wszytsko sie zbierze tak bys mogła porzadnie je wycisnąć..... ii najelpiej zasmaroj je spierytysem salicylowym lub afrodytą na 100 % popiecze ale i zdezynfekuje .spirytus lub afrodyta ona je wysuszy i nałłóż wtedy podkład.. to taka moja rada byś poszła do szkoły jak człowiek na dłuższą metę idzź na leczenia do kosmetyczki, na typowe oczyszczanie koszt ok 60 zł ale ponoć działa ale i trzeba powtarzać.
pozdrawiam - lesyeux
|
|
|