Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-28, 09:20   #4789
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki, mamy IX-X 2013, cz. VII

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Muszę powiedzieć,że im więcej słucham o sn to zazdroszczę tym, które rodzą naturalnie.Pewnie,że to jest ból i cierpienie, ale na koniec są te endorfiny i duma,że się samemu przez to przeszło. Jestem w stanie sobie wyobrazić,że mimo wszystko to piękny proces.
Ale niestety najbardziej boję się o moje oczy
ojej myślałam, że u nas można ja się też muszę wybrać do okulisty sprawdzić oczy, ale już się modlę by nie było wskazania do CC umrę bez mojego męża
Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
to nieźle masz, już mniejsza o powód. mój to by się tylko na mnie wku.. i jeszcze bym z☠☠☠ki dostała, że na głowę upadłam, doopę mu zawracam i w ogóle mnie pogięło. więc nawet nie próbuje podobnych akcji
ja się czasem dziwię mojemu, że jest taki spokojny i opanowany i cierpliwy wczoraj był 4x w sklepie bo mam sklerozę najpierw po pieczywo, jak wrócił to mi się przypomniało, że nie ma śmietany, później obiad robiłam to poszedł po rzeczy, a jak wrócił to się okazało, że nie mam krupniku ja bym go chyba zabiła już za 2 razem

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora