Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-28, 08:31   #1962
nafiyqa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
Aaa pokaze Wam jak Marcinek ladnie zasypia teraz z pluszakiem i jakie kwiatki dostalam od niego. Tz nie pomyslal o tym co prawda,tylko moja babunia
Jak slodko spiiiii
W ogole cudny jest! I fajny pomysl z kwiatkami

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość
Ja do swojej wolę od razu... mniej 'sprzątania' jak jest na świeżo i czasem uda się uratować ubranko
Moja w gościach też stwarza pozory, że niby aniołek
Ja tez od razu przewijam, przeciez nie trzymam w kupie dziecka
Po prostu i pislam posta i akurat bylo "prrrrr...", wiec sie podzielilam radosnym newsem

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Moja od dłuższego czasu pierwszą po nocy megabombę wali chwilę przed tym jak tatusiowi dzwoni budzik więc go deleguję do rozbrajania jak się obudzi
Co za gowniany poczatek milego dnia

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
dziewczynki mojemu dzieciowi coś się poprzestawiało
w nocy po kąpieli śpi 7 h a dziś spał uwaga 8h, usnął koło 8, koło 9 zaczął płakać to na śpiocha dałam mu cyca i spał do 4, co prawda o 2 się obudził ale jak tż do niego wstał i dał smoka to usnął dalej. Jak już wstał o tej 4 to myślałam, że ze spania dzisiaj nici ale zjadł, trochę pokwękał i pouśmiechał się i o 4:30 został przeniesiony do swojego łóżeczka,w którym spał do 8,jestem w ciężkim szoku. Wstał, przewinęłam go, zjadł i teraz walczy na macie z małpką i słonikiem
Tylko sie cieszyc - oby zostalo na dluzej!!

Dziewczyny, ktore mi skomentowaly lub polubily foto na fb - moj TZ Was namierza, wszystkie profile odwiedzil

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora