2013-05-28, 08:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna
Aaa pokaze Wam jak Marcinek ladnie zasypia teraz z pluszakiem  i jakie kwiatki dostalam od niego. Tz nie pomyslal o tym co prawda,tylko moja babunia 
|
Jak slodko spiiiii 
W ogole cudny jest! I fajny pomysl z kwiatkami 
Cytat:
Napisane przez treselle0
Ja do swojej wolę od razu... mniej 'sprzątania' jak jest na świeżo i czasem uda się uratować ubranko 
Moja w gościach też stwarza pozory, że niby aniołek 
|
Ja tez od razu przewijam, przeciez nie trzymam w kupie dziecka 
Po prostu i pislam posta i akurat bylo "prrrrr...", wiec sie podzielilam radosnym newsem 
Cytat:
Napisane przez Kija80
Moja od dłuższego czasu pierwszą po nocy megabombę wali chwilę przed tym jak tatusiowi dzwoni budzik więc go deleguję do rozbrajania jak się obudzi 
|
Co za gowniany poczatek milego dnia 
Cytat:
Napisane przez nancykenator
dziewczynki mojemu dzieciowi coś się poprzestawiało 
w nocy po kąpieli śpi 7 h a dziś spał uwaga 8h, usnął koło 8, koło 9 zaczął płakać to na śpiocha dałam mu cyca i spał do 4, co prawda o 2 się obudził ale jak tż do niego wstał i dał smoka to usnął dalej. Jak już wstał o tej 4 to myślałam, że ze spania dzisiaj nici ale zjadł, trochę pokwękał i pouśmiechał się i o 4:30 został przeniesiony do swojego łóżeczka,w którym spał do 8,jestem w ciężkim szoku. Wstał, przewinęłam go, zjadł i teraz walczy na macie z małpką i słonikiem 
|
Tylko sie cieszyc - oby zostalo na dluzej!! 
Dziewczyny, ktore mi skomentowaly lub polubily foto na fb - moj TZ Was namierza, wszystkie profile odwiedzil
|
|
|