Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-28, 08:49   #1978
nancykenator
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
A w ogole to jak Bijkora wroci z fura rumunow,to ja jednego biore na pewno. Rozumiem,ze metro-rumun() juz zajety,ale moze bedzie wersja "rumun czyta dzieciom"? Juz zawsze bylabym na bierzaco z forumem i moglabym spokojnie sprzatac i dzieciowac Wasze TZty beda mieli wolne na dlugi weekend? Mam nadzieje,ze moj dostanie piuntk i sobote wolna i ze nie wykorzystamy tego czasu na klotnie;]
metro rumun jest mój ale mogę czasem pożyczyć
co do mojego tż, jeszcze w zeszłym tyg mówił, że będzie pracował w Boże Ciało ale już wczoraj mówił, że jednak wolne, za to w pt musi być w pracy
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Patrzcie co przed chwila na fejsie znalazlam
Załącznik 5265963
jakie prawdziwe
Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jak slodko spiiiii
W ogole cudny jest! I fajny pomysl z kwiatkami

Ja tez od razu przewijam, przeciez nie trzymam w kupie dziecka
Po prostu i pislam posta i akurat bylo "prrrrr...", wiec sie podzielilam radosnym newsem

Co za gowniany poczatek milego dnia

Tylko sie cieszyc - oby zostalo na dluzej!!

Dziewczyny, ktore mi skomentowaly lub polubily foto na fb - moj TZ Was namierza, wszystkie profile odwiedzil
oho śledztwo czas zacząć
Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Mąż dzwonił, już są po wizycie - kardiolog powiedział, że słyszy jakieś szmery, ale wydaje mu się, że to nic poważnego. Dla pewności jednak dał jeszcze skierowanie na echo serca, które będzie w lipcu lub sierpniu dopiero Zamartwię się chyba do tego czasu
jeśli byłoby coś poważnego to na pewno byłoby szybciej
Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
7 wrzesień, chrzcimy za 2tygodnie, w tym samym kościele gdzie będziemy pózniej i nic nikt nie mówił póki co a propos chrzcin, ile placilyscie księdzu?

Acha i jeszcze jedno mi sie przypomniało kilka z Was wspominalo, ze maluchy nie chca w gondolce na spacery chodzić, u nas było podobnie, ale kupiliśmy taki paląk, który skrecam do bokow wózka i wieszam do niego rożne zabawki czasem muszę je zmieniać w trakcie jednego spaceru, ale młody ma przynajmniej zajęcie. Usypianie i tak zazwyczaj na raczkach i dopiero na polspiocha odkładam do wózka. Ja bym sie jeszcze do spacerowki nie chciała przesiadac, chociaż jest dość mocno rozkładana, ale kurcze mały już sie ledwo mi w tej gondolce mieści.
my nie wiemy, bo teściowie nam chrzest i księdza sponsorują, ale myślę, że 300 max.
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora