2013-05-28, 08:49
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna
A w ogole to jak Bijkora wroci z fura rumunow,to ja jednego biore na pewno. Rozumiem,ze metro-rumun(  ) juz zajety,ale moze bedzie wersja "rumun czyta dzieciom"? Juz zawsze bylabym na bierzaco z forumem i moglabym spokojnie sprzatac i dzieciowac  Wasze TZty beda mieli wolne na dlugi weekend? Mam nadzieje,ze moj dostanie piuntk i sobote wolna i ze nie wykorzystamy tego czasu na klotnie;]
|
metro rumun jest mój ale mogę czasem pożyczyć 
co do mojego tż, jeszcze w zeszłym tyg mówił, że będzie pracował w Boże Ciało ale już wczoraj mówił, że jednak wolne, za to w pt musi być w pracy 
Cytat:
Napisane przez meneq
|
jakie prawdziwe 
Cytat:
Napisane przez nafiyqa
Jak slodko spiiiii 
W ogole cudny jest! I fajny pomysl z kwiatkami
Ja tez od razu przewijam, przeciez nie trzymam w kupie dziecka 
Po prostu i pislam posta i akurat bylo "prrrrr...", wiec sie podzielilam radosnym newsem
Co za gowniany poczatek milego dnia
Tylko sie cieszyc - oby zostalo na dluzej!!
Dziewczyny, ktore mi skomentowaly lub polubily foto na fb - moj TZ Was namierza, wszystkie profile odwiedzil 
|
oho śledztwo czas zacząć 
Cytat:
Napisane przez Ewik86
Mąż dzwonił, już są po wizycie - kardiolog powiedział, że słyszy jakieś szmery, ale wydaje mu się, że to nic poważnego. Dla pewności jednak dał jeszcze skierowanie na echo serca, które będzie w lipcu lub sierpniu dopiero  Zamartwię się chyba do tego czasu 
|
jeśli byłoby coś poważnego to na pewno byłoby szybciej 
Cytat:
Napisane przez ezzo
7 wrzesień, chrzcimy za 2tygodnie, w tym samym kościele gdzie będziemy pózniej i nic nikt nie mówił póki co  a propos chrzcin, ile placilyscie księdzu?
Acha i jeszcze jedno mi sie przypomniało  kilka z Was wspominalo, ze maluchy nie chca w gondolce na spacery chodzić, u nas było podobnie, ale kupiliśmy taki paląk, który skrecam do bokow wózka i wieszam do niego rożne zabawki czasem muszę je zmieniać w trakcie jednego spaceru, ale młody ma przynajmniej zajęcie. Usypianie i tak zazwyczaj na raczkach i dopiero na polspiocha odkładam do wózka. Ja bym sie jeszcze do spacerowki nie chciała przesiadac, chociaż jest dość mocno rozkładana, ale kurcze mały już sie ledwo mi w tej gondolce mieści.
|
my nie wiemy, bo teściowie nam chrzest i księdza sponsorują, ale myślę, że 300 max.
|
|
|