Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Atrederm
Wątek: Atrederm
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-30, 12:19   #3262
tekanan
Raczkowanie

Dot.: Atrederm

Na początku przyznam szczerze, że nie do końca wierzyłem w działanie Atre na blizny zanikowe - dziś kiedy blizn już prawie nie ma chce mi się skakać z radości

Poza tym przebarwienia, także pojawiające się przy stosowaniu Atredermu znikły przez co wyglądam jakbym nigdy nie miał problemów z trądzikiem. Jedyne co to pojawia mi się mały wyprysk raz na tydzień, ale nawet cieszę się z tego, że mogę zajmować się nim jednym, a nie bać się, że gdy obudzę się następnego dnia zobaczę kilka lub kilkanaście następnych.

Muszę też zaznaczyć, że w ciągu całej kuracji, czyli początku sierpnia 2012 miałem wiele momentów zwątpienia i przyznam, że zdarzały się one również jeszcze parę miesięcy temu. Jest to tylko dowodem na to, że potrzeba cierpliwości w stosowaniu. Prowadzę "dziennik użyć" i posmarowałem nim twarz 104 razy, co nie jest oszałamiającym wynikiem przy takich efektach.

Rozpiera mnie radość! Chciałbym tym samym pozdrowić wszystkie/wszystkich z Was, którzy walczą z trądzikiem lub dopiero się zastanawiają. Ja będąc na Waszym miejscu z pewnością bym się nie wahał
tekanan jest offline Zgłoś do moderatora