Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-31, 09:25   #1918
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez blackberry8 Pokaż wiadomość
Książeczka czekowa w tym roku nie powala... W tamtym obkupiłam się do poru łącząc z gruponem

Dorzucę też swoje 3 grosze do dyskusji o zapachach
Neroli to nie moje klimaty, po prostu nie lubię neroli. Kojarzy mi się z Armani Code.
Wodę Monoi miałam, bardzo ładna, taki dość niepowtarzalny zapach. Kokosa też czuć, ale jest całkiem inny niż np. w wodach PN. Na razie mam w zapasie jeszcze jedną Monoi, czeka na wyjazd, zapach idealny na plażę. Polecam
A pod wrażeniem SE Purple jestem od pół roku, uwielbiam ten zapach. Jest taki trochę żelkowy, ale nie zbyt słodki, tajemniczy, jakbym miała go nazwać kolorem to wybrałabym właśnie fiolet

Chciałam zapytać czy ktoś ma porównanie SE z SE Purple? Są bardzo różne? Mam ochotę zamówić SE w ciemno
Mam oba zapachy i powiem tak : SE kocham , SEP nie lubię

A teraz do rzeczy SE jest kwiatowy, kobiecy, dość mocny - ale w moim typie, SEP natomiast pachnie głównie jeżyną - są kwiaty, ale przytłumione przez owocowe nuty. Nie przepadam za jeżynami, więc SEP mnie męczy.

SE - większości kobiet się podoba powinien Ci przypaść do gustu, ale pachnie inaczej niż SEP (może minimalne podobieństwo w bazie zapachu jest)

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez kaasia_a Pokaż wiadomość
Już dzisiaj o północy zmieniają prezenty
Też na to czekam
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora