Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz.17
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-31, 10:13   #729
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Ja tylko na chwilę bo dziewczyny mega marudza od rana
Wczoraj pierwsza wizyta u pediatry. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy i neurologa.
Ważą 2880g Ala i 2860g Majka. Pani dr zadowolona z przyrostu
I miały też pobrana krew na morfologie...masakra. Myślałam że to będzie pobierane z palca albo pietki a one im pobraly z żyły normalnie jak u dorosłego
Krzyk był straszny. Ale chyba gorszy był jak potem wieczorem chcieliśmy im odkleic waciki przyklejone na przylepiec...kurde. to mnie zawsze boli jak mi przylepiec przykleja a co dopiero je...
za przyrost wagi dziewczyn!

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
A i 9 dni po porodzie 9 kg mniej.. jeszcze 6 kg..

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
Czesc nie urodzilam i nie rodze milego dzionka
To tak jak i ja

Cytat:
Napisane przez karolina2121 Pokaż wiadomość
U mnie to samo Liczylam na ostatni dzien maja, a tu dupa... to czekanie jest najgorsze

ale przynajmniej pojem truskawki
O właśnie, truskawki

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

Pewnie juz nie możecie słuchać mojego narzekania.. Ale ja juz naprawdę mam dość. Najgorsze jest to dopytywanie wszystkich, dobre rady i opowieści jak to sie może złe skończyć
No i teraz znowu nagonka na cc ze strony teściów. Tz jest bardziej na te gadki podatny i tez chodzi struty..
No i oczywiście teorie, ze to dziecko to grubo ponad 4kg juz ma
Ze brzuch mam taaaaki ogromny...

Nieee no ja juz nie wyrabiam
Kochana, narzekaj ile wlezie, po to tu jesteśmy!!! Na prawdę najmocniej na świecie trzymam za Ciebie ! Oby Wiktor jak najszybciej zdecydował się wyjść!

----

Mój Małżu wczoraj przeszedł samego siebie- chodził całe popołudnie i pytał kiedy urodzę Mu dziecko, bo On by już chciał Małego mieć przy sobie Po czym stwierdził, że w sumie to w sobotę jest na to idealny dzień, więc mam tak wszystko zorganizować, żeby urodzić Kubę w Dzień Dziecka (dla mnie to średni pomysł, ale może sobie pogadać, a i tak będzie co ma być)
Dzisiaj Mu powiem, że jak chce Kubę jutro, to musi mnie uraczyć dzisiaj prostą oględziną- ciekawe jak zareaguje

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora