2013-05-31, 10:13
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Połowa maluszków już jest z nami, na resztę niecierpliwie czekamy! V-VI 2013 cz
Cytat:
Napisane przez Aaś
Ja tylko na chwilę bo dziewczyny mega marudza od rana 
Wczoraj pierwsza wizyta u pediatry. Dostaliśmy skierowanie do ortopedy i neurologa.
Ważą 2880g Ala i 2860g Majka. Pani dr zadowolona z przyrostu 
I miały też pobrana krew na morfologie...masakra. Myślałam że to będzie pobierane z palca albo pietki a one im pobraly z żyły normalnie jak u dorosłego 
Krzyk był straszny. Ale chyba gorszy był jak potem wieczorem chcieliśmy im odkleic waciki przyklejone na przylepiec...kurde. to mnie zawsze boli jak mi przylepiec przykleja a co dopiero je...
|
za przyrost wagi dziewczyn!
Cytat:
Napisane przez maarchewka
A i 9 dni po porodzie 9 kg mniej   .. jeszcze 6 kg..
|

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
Czesc  nie urodzilam i nie rodze  milego dzionka 
|
To tak jak i ja 
Cytat:
Napisane przez karolina2121
U mnie to samo  Liczylam na ostatni dzien maja, a tu dupa... to czekanie jest najgorsze
ale przynajmniej pojem truskawki 
|
O właśnie, truskawki 
Cytat:
Napisane przez lonely_lady
Pewnie juz nie możecie słuchać mojego narzekania.. Ale ja juz naprawdę mam dość. Najgorsze jest to dopytywanie wszystkich, dobre rady i opowieści jak to sie może złe skończyć 
No i teraz znowu nagonka na cc ze strony teściów. Tz jest bardziej na te gadki podatny i tez chodzi struty..
No i oczywiście teorie, ze to dziecko to grubo ponad 4kg juz ma
Ze brzuch mam taaaaki ogromny...
Nieee no ja juz nie wyrabiam 
|
Kochana, narzekaj ile wlezie, po to tu jesteśmy!!! Na prawdę najmocniej na świecie trzymam za Ciebie ! Oby Wiktor jak najszybciej zdecydował się wyjść!
----

Mój Małżu wczoraj przeszedł samego siebie- chodził całe popołudnie i pytał kiedy urodzę Mu dziecko, bo On by już chciał Małego mieć przy sobie Po czym stwierdził, że w sumie to w sobotę jest na to idealny dzień, więc mam tak wszystko zorganizować, żeby urodzić Kubę w Dzień Dziecka (dla mnie to średni pomysł, ale może sobie pogadać, a i tak będzie co ma być) 
Dzisiaj Mu powiem, że jak chce Kubę jutro, to musi mnie uraczyć dzisiaj prostą oględziną- ciekawe jak zareaguje
|
|
|