Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-31, 10:49   #3648
aktogimka
Zakorzenienie

Dot.: Motywacja jest nam znana, przez Jeże świetnie opanowana! Jeżowania cz. IX :)

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Jutro skoczę tylko na regulację brwi i do galerii, bo mama chce, żebym wybrała sobie jakieś spodnie czy koszulę na dzień dziecka, no i muszę do rossa skoczyć po saszetkę peelingu, bo zapomniałam wziąć
Od miesiąca idę do kosmetyczki na hennę brwi i rzęs i się umówić nie mogę. Może w końcu w przyszłym tygodniu zbierzemy z mamą tyłki i pojedziemy.
Udanych zakupów dnio-dzieckowych. Ja dostałam już pieniążki z okazji imienin i dnia dziecka (w sumie się nie spodziewałam, ale jak dostałam, to biorę ), może też sobie coś ładnego kupię.

fiole, Girl, kciukam za Was.

Cytat:
Napisane przez goszzi Pokaż wiadomość
ja wczoraj sobie piłam latte z bitą śmietaną kocham mój ekspres, potrafi wszystko
Nie przepadam za bitą śmietaną, ale i tak A sama wzięłam za mały kubek na kawę i już mi się mleko nie zmieściło

I w temacie małych jeży, to dostałam dzisiaj wreszcie @ 4 dni spóźnienia i cyc mnie wcale nie bolał, a zawsze mam bomby i już mnie jakieś schizy dopadały, że mi fasola rośnie, chociaż na zdrowy rozsądek to nie stwarzamy takich ryzykownych sytuacji.

aktogimka jest offline Zgłoś do moderatora