Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uwieść żonatego faceta?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-31, 16:25   #685
magd102
Rozeznanie

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Dziewczyny ale ten facet jednak wcale nie musi dawać tych formułek tylko po to by uwieść autorke,on może najzwyczajniej w nie wierzyć On robił wszystko,dbał a żona to jędza się okazała

Mój tatusiek również zdradzał,ale po rozwodzie z mamą jest już ponad 10 lat i spłodził właśnie syna ze swoją konkubiną [ do niej nic nie mam,spoko babka,zaczęła się spotykać z ojcem kilka lat po rozwodzie,nawet mi jej żal ).

I tak o to po 10 latach usłyszałam od niego,że on nie zasłużył na to jak był traktowany,że popełnił kilka błędów ale on pracował,starał się na rodzine a tu ciągłe było czepianie się go by np. nie chlapał za wanne Że wciąż nie rozumie dlaczego rodzina się od niego odwróciła,dlaczego wszyscy uważają go za złego
Szkoda tylko,że przed rozwodem wystarczyło na niego krzywo spojrzeć,w złym tonie się odezwać a już była awantura i talerze latały,mamie groził i wyzywał jak poprosiła go by np. zdjąl nogi ze stołu lub by po sobie posprzątał po prostu patologiczna rodzina i aż żal opisywać...
Był tak nierozumiany i nie kochany w domu,że musiał poszukać pocieszenia gdzieś indziej no i mama nie chciała brać hormonów bo tyła po nich,a tata nie chciał zakładać gumek
więc znalazł dziewczę które go rozumiało i dupy dawało bez wymagania Dziewcze jednak w końcu przejrzało na oczy i zwiało,choć się jej oswiadczył nawet
Znalazł kolejną naiwną,która kase wyniuchała i tak o to znosi to wszystko ale stać ją na wszystko

Autorko z mojej opowieści dla Ciebie wspomne że to o rozwód mamuśka wystąpiła,bo ojcu było dobrze - miał obiadki,posprzątane i ruchał kiedy chciał bez wymagań z drugiej strony

„Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterie; to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć.”

magd102 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując