Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-31, 16:36   #748
201607231719
Konto usunięte

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość

Chyba mają wszystkie takie same ale przejrzałam trochę pazurkowe wątki i dziewczyny pisały, że umiar, nie tak jak zaleca producent, ale jako baza pod lakier i zabezpieczanie skórek oliwką i jest ok ostatnio miałam tak długie pazurki 2 lata temu w lipcu ale już nie podobają mi się niepomalowane, najładniej teraz wyglądają z jednym kolorem, a od lakieru się niszczą, więc baza by nie była zła a po drugie kascysko ma diamentową i mówi, że ona się nie boi formaldehydu, więc ja też spróbuję po tym jak się przełamałam, żeby umyć włosy płynem do higieny intymnej, nałożyć olej rzepakowy na włosy, nałożyć krem do ciała na włosy (uu z tym miałam ciężko psychicznie ) to już jej ufam
U mnie jako baza się nie sprawdzał. Lakier schodził. Ale może nałożyłam za grubą warstwę.
Krzywdy mi te odżywki nie zrobiły, a nakładałam trzy warstwy i trzymałam tydzień To chyba kwestia indywidualna.
Moja mama ma chyba problemy z tarczycą, albo coś. Paznokcie ma tak delikatne, że ledwo coś dotknie już jej się łamie. I bardzo cienkie są. Tylko ta odżywka zdaje egzamin.
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora