Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-05-31, 20:36   #3065
mala_19kw
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV

Lenova-jejku nie możesz tak pisać ani myśleć
Przecież to co jadłaś będąc w ciąży nie miało wpływu na to co jest teraz. Nie od tego malutką boli brzusio.
Niestety u nas też są z tym problemy-jestem tym wykończona bo Oskar budzi się w nocy z płaczem,wierci się-tak potrafię wstawać co godzinę do niego Zmieniłam mleko,daje herbatki koperkowe na rozluźnienie,kładę na brzuszku,masuje i podaje krople (wciąż szukam skutecznych). A problemy brzuszkowe jak były tak są. Mam tylko nadzieję że to minie w końcu
I to nie moja wina tak jak u was nie jest to Twoja wina. Dzieci mają różne problemy-są jeszcze malutkie przecież ale wszystko z czasem minie.
Nie obwiniaj się bo to NIE JEST TWOJA WINA-taki urok niestety
Ulewanie też przerabialiśmy(z resztą zobacz że wiele dziewczyn tutaj ma ten problem), nie jesteś sama. A co do tego że Blanka to "króliczek doświadczalny" -to Twoje pierwsze dziecko więc skąd masz wiedzieć co i jak robić? Nie koniecznie bym to tak nazwała ,ale przecież jakoś to doświadczenie trzeba złapać? Człowiek uczy się na błędach-na lalce się niestety nie nauczysz.
GŁOWA DO GÓRY!
Masz po prostu gorszy dzień ale jutro będzie lepiej
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora