Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-01, 08:09   #880
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Matki emigrantki, czyli jak to się robi w UK - część VI

Cytat:
Napisane przez ewi83 Pokaż wiadomość
Hej,

Udalo nam sie zlozyc wniosek o passport , bedzie gotowy juz za tydzien Antos nie chcial otworzyc oczu do zdjecia I juz myslalam ze nas cofna, ale przyjmowala nas bardzo fajna kobietka I sie udalo

Ja calkiem zapomnialam o Dniu dziecka Ale tz zabiera jutro malego na sale zabaw, wiec bedzie akurat present na dzien dziecka

Antos dzisiaj przespal prawie cala noc Obudzil sie dopiero o 6 na karmienie Za to ja od 4 prawie wcale nie spalam tylko czuwalam, bo balam sie ze cos z nim nie tak Co chwile sprawdzalam czy oddycha Przez to ze maly nie jadl w nocy, mialam baaaaardzo duzo mleka, a ze nie zdarzylam w domu odciagnac to musielismy sie zatrzymac na service station I odciagalam recznie w lazience

Powiem wam co sie nam przytrafilo dzisiaj w ambasadzie. Ktos zostawil przy wejsciu czarny plecak. Zauwazyl go jakis pan I zaczal chodzic I pytac czyj to plecak, na poczatku spokojnie podchodzil do kazdego I pytal, ale kiedy nikt sie nie zglosil zaczal panikowac ( ze niby w srodku moze byc bomba) inni zauwazyli jego starch I tez zaczeli panikowac ( ja sama na koncu tez sie troche wystraszylam I chcialam wyjsc na zewnatrz ). Pracownicy ambasady na poczatku wogole sie nie przejmowali tym plecakiem, dopiero jak zauwazyli panike ktos wyszedl zza okienka I zabral plecak . Facet ktory go pierwszy zauwazyl zaczal krzyczec zeby sprawdzic co jest w srodku albo zadzwonic na policje. Na szczescie znalazl sie wlasciciel plecaka- jakas dziewczyna go zapomniala zabrac
Super, ze udalo Wam sie z paszportem

dla Antosia

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej
W Polsce dziś pogoda lepsza, choć do południa padało

Dziś świętujemy 3. urodziny Dorotki Pogoda na szczęście pozwoliła na zabawę na placu zabaw Nie mogę uwierzyć że moje maleństwo jest już takie duże i takie samodzielne

Także co do obchodzenia Dnia Dziecka, to u nas nierozłącznie wiąże się to z urodzinami Dorotki
Sto lat dla Dorotki, duzo radosci i usmiechu

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
sub
hej

Gosia
kiedy sie przeprowadzacie?

Czesc