2013-06-01, 11:46
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Cytat:
Napisane przez ktosia86
Śliweńko Irlandia nie należy do UK  Północna tak, a my byliśmy w Republice 
Jedzenie jest takie jak u nas, mnóstwo polskich sklepów. A woda, no cóż ma inny smak, pewnie bardziej chlorowana niż w moim mieście, chociaż smakiem przypominała mi wodę z Poznania  Nic młodej nie było. Nawet dużo większa wilgotność powietrza nie zrobiła na niej wrażenia 
Kiedy byście chcieli lecieć? Bo jak jakoś niedługo to proponuję zdążyć przed 2 urodzinami Karoli, bo wtedy płacicie stałą kwotę a nie jak za dorosłego z podatkami itp.
Hej!
Wszystkim Dzieciom małym i dużym - wszystkiego najlepszego!!!!
|
zapomniałam że wy w Irlandii chcieliśmy w tym roku, ale brat nas wyprzedził i leci do drugiego brata ale za rok albo dwa będziemy lecieć na komunię bo ja chrzestna 
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO
wrocilam z ktg i gadalam z polska polozna...wiec tak ten lej co mi sie wytworzyl od srodka jest trudniej wykryc ale jest spowodowany zbyt duzym naciskiem ze strony rosnacego dziecka i dlatego dzieki lezeniu i odpoczynkowi syt moze wrocic do normy...natomiast jak szyjka zaczyna sie od zewnatrz skracac to latwiej to wykryc ale tez trudniej powstrzymac...tu sie stosuje te wszystkie krazki itd...trzeba odpoczywac i wierzyc ze bedzie dobrze
|
będzie dobrze koleżanka miała w dwóch ciążach krążek, wyjęli, a tu cisza wywoływali jej bo zero skurczów
Cytat:
Napisane przez martucha84
a ja ide piec z mlodym tarte z bananami i budyniem 
|
|
|
|