Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uwieść żonatego faceta?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-01, 14:07   #880
GrumpyCat
Wredny kotecek

Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez dalilah12345 Pokaż wiadomość
Chciałabyś jednak żałosne jest to, jak bardzo wierzysz, że Twoje życzenie się spełni
Bardzo wierzę?! Chyba się trochę rozpędziłaś, jesteś dla mnie jedną z tysięcy wizażanek które piszą na forum z problemami, wisi mi to i powiewa jak ta historia się zakończy I czy nadal będziesz starą panną czy wreszcie złapiesz się męskich spodni hehe

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Wisnia34 Pokaż wiadomość
Ty cieszysz się chwilą i nie martwisz o przyszłość?

Przecież założyłaś wątek, w którym prosisz o radę, co zrobić, żeby "uwieść" żonatego faceta. To świadczy o tym, że nie cieszysz się tym, co jest, tylko kombinujesz, jak zrobić, żeby było inaczej...

No, a jeśli chodzi o ten brak seksu z żoną, to dziwna sprawa. Musiało im się dobrze układać w łóżku, skoro się pobrali, zdecydowali na rodzinę. I jej się tak nagle odechciało? Młodej kobiecie? Gość nie potrafi jej podniecić, rozpalić? Cienki jest w te klocki, czy się nie stara, bo od żony "się należy"?

A może sekszą się, jak nigdy dotąd, bo gość ma dodatkowy dreszczyk emocji w postaci skrywanej kochanki?

No i na koniec. Tym, że gość chce żonie powiedzieć, nie zawracałabym sobie głowy. Jak jej powie, to dopiero jest o czym gadać. Wg mnie oczywiście.

---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dalilah12345 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że mówi prawdę i myślę że moja opinia jest bliższa prawdy, dlatego że to ja go znam, a nie Ty. Aż takim nałogowym kłamcą nie jest skoro ciężko mu z tym, że okłamuję żonę i chciałby przestać kłamać. Prawdziwi kłamcy trochę inaczej do tego podchodzą. Poza tym sam podkreśla, że ważna jest dla niego szczerość i gdyby chciał tylko na chwilę się pobawić i potem mnie zostawić, to mógłby mi powiedzieć że są z żoną w separacji czy coś w tym stylu
A gdyby zakładał że jesteś jego prawdziwą i jedyną miłością to nie spotykałby się z tobą cichaczem tylko oznajmił żonie że odchodzi a nie mówił, że żonę KOCHA
Co do tych kłamców.. nawet nie wiesz ilu facetów prowadzi podwójne życie i partnerki latami o tym nie wiedzą

Edytowane przez GrumpyCat
Czas edycji: 2013-06-01 o 13:53
GrumpyCat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując