Dot.: Świece zapachowe cz. III (m.in. Yankee Candles)
Cytat:
Napisane przez karton
A któraś z Was wąchała może Mountain Lodge?
Przechodzę przez poważną fazę tęsknoty za górami i marzy mi się coś w tym klimacie, ale czytam, że to raczej taki męski zapach  Pewnie bardziej górski jest np. Balsam & Cedar...
|
Ja wąchałam, to taki męski zapach, troche aromatów skórzanych tam jest, podobny do takiej brązowej świecy z kolekcji męskiej.
Cytat:
Napisane przez sugarfreeee
Hop hop, czy mogę?  Bo mamie spóźniony prezent na dzień matki bym zakupiła  A i coś dla siebie uszczknęła
A ja mam dla Was ciekawostkę - otóż mam tumbler Macintosha i Beach Wood, oba średnie. Wyobraźcie sobie, że słoik Macintosha jest odrobinę większy od Beach Wood, co więcej - nawet dekielki nie pasują! A gramatura niby taka sama...
Czy ktoś miał/wąchał Banana Cream Cake? Jak z tym bananem? Fajniejszy niż Paradise Spice?
|
Zapach jest słaby, banana czuc raczej mało, świeca raczej wprowadza taka kremowa atmosfere do powietrza, bo zapach sam w sobie jest bardzo delikatny. Ale ja lubię ta świecę bardzo
Czas edycji: 2013-06-01 o 17:08
|