2013-06-01, 18:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Ufff, ale dawno nic nie pisałam Wciągnęłam się w oglądnie Dextera i po prostu musiałam zobaczyć wszystkie odcinki
Cytat:
Napisane przez Olcia
A mojemu baskinki się podobają, tzn. przynajmniej nie ma do nich zastrzeżeń  może dlatego, że podkreślają talię. A co do długich spódnic... są cygańskie
Ja też kiedyś weszłam na chwilę do pracy w maxi spódnicy i koledzy zapytali czy do opery idę  akurat to miał być żarcik, ale również uznali, że się "odwaliłam". Za to jak byłam z koleżanką w Gdańsku i ja miałam na sobie beżową maxi z białą bokserką i grubym, brązowym paskiem, a koleżanka tak samo tylko miętową spódnicę to faceci się oglądali i nas zaczepiali...  mimo, że nic nie odsłaniałyśmy, a wręcz przeciwnie 
|
U mnie to samo Co to za cygańską spódnicę masz na sobie?
Cytat:
Napisane przez Iwonalodz
Dziewczynki, a gdzie kupujecie ładne bokserki do maxi spódnic? Potrzebuję białej albo w innym stonowanym kolorze, ale żeby nie wyglądała szmatkowato  dziękuję! 
|
Ja polecam bokserki z Ideala, na Allegro można łatwo znaleźć Dużo kolorów, tanie i dobre jakościowo. Ja mam cielistą i pomarańczową, chociaż akurat nie noszę ich do maxi, bo do nich wolę proste T-shirty
|
|
|