2013-06-01, 17:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2013 cz IV
Cytat:
Napisane przez hope01
Nosz Ku*wa nie ma dnia, weekendu, kiedy jesteśmy u jego mamusi, żeby on ku*wa czegoś nie robił!!! Wczoraj cały dzień, a to na zakupy, a to rachunki popłacić, a to trawę skosić, kostkę wyplewić! Dzisiaj go od rana też nie ma bo pożyczał auto z roboty, przyjeżdżał nim żeby babce łóżko i wózek przywieźć, oddawał auto i za chwilę będzie musiał na dole babce sprżatać!!! Ch*j mnie strzela normalnie! Długi ☠☠☠☠a weekend dla kogo?! Ja cały czas jestem z młodym! On jak się nim zajmie, to wtedy jak jest grzeczny, wielka chrzestna też na chwilkę weźmie, żebym ja się mogla ubrać, babcia jęczy że ją łokcie bolą!!! Szlag mnie dziewczyny trafia normalnie. Za chwilę jade do mamy, ona mnie troszkę odciąży. Pierdzielę taki ☠☠☠☠a długi, RODZINNY weekend
|
Bo to jest rodzinny łikend. Teściowej i TŻta (sorki Hope nie mogłam się powstrzymać ) Faktycznie pie.dolca można dostać
Cytat:
Napisane przez ILLUSION
Wrzucam fotkę jak Igi mój siadał rano w leżaczku.
|
Osz Ty Igor ale się garniesz do siadania!!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41098775]
aptekadziecka.pl
[/QUOTE]
Dziękuję. Ja do paczkomatu chyba wezmę. A sorki za głupie pytania ale ile zamawiasz kaszek jednorazowo?
Cytat:
Napisane przez bokeh
|
Hmmm mnie się wydawało, że jak szukałam to był ten wzór na all. Ja mam ergobaby
Cytat:
Napisane przez scotasia
Ja prasuję 
|
Ja Chyba bym nic innego nie robiła....
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41101190]
Tula, Manduca, Bondolino. Niestety nowe dla mnie za drogie ale tak myślę, coby potem skusić się na mei tai od Pathi... Po 6mcu.[/QUOTE]
Drogie, drogie, my 300 zł zapłaciliśmy (w sumie kasa z prezentów) więc mam nadzieję, że się zwróci z czasem.
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu
nie mam czekolady
a jej coś ni ma..., a dzisiaj miała ankiety oddac, może znów jej dał czeko, a ona znów zeżarła na raz i znów kibel przytula...  :brzy dal:
|
Był kolo ale już nic nie zostawił
Sarah Szmat czasu razem. Wszystkiego co najlepsze i kolejnych wspaniałych lat
Cytat:
Napisane przez bokeh
Zaraz wgram filmik na yt z przewrotem Hani, odkąd się nauczyła ciągle chce na brzuchu a jak jest na brzuchu to jęczy bo nie umie jeszcze tak jak by chciała. I bądź tu mądry....
W ogle mam dziś dzień lenia ;( gdzie te rumuny ?!
w zał. tż 
|
Niech się Dejwid nie czai tylko pisze z nami, może inne TŻty też wyjdą z cienia
Lady-wracaj, czekamy
I już nie chcę Rumuna... Ile można czekać 
Nie odzywałam się bo były te dni mojego miasta (Dni Polic)- Zakopałer dupy dało-ani witam ani pocałuj mnie w ale szaszłyk, kukurydza zjedzone no i rozwodnione pifko z kija wypite Poza tym jakoś tak rodzinnie.
Aaaa kupiłam buty wreszcie-jedne praktyczne, drugie śliczne (czerwone balerinki), jestem zadowolona
Dziś poszła pierwsza porcja kleiku. Same oceńcie czy smakowało
|
|
|