Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-01, 19:59   #1687
elizka1987
Zakorzenienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez lleenka Pokaż wiadomość
Dziękuję

Czemu byś nie poszła?

Też bym tak chciała

Dziękuję Wam za odpowiedzi
Czyli płacę dużo... Też kusi mnie permanentny makijaż brwi. Zresztą za każdym razem, jak jestem to panie namawiają mnie do niego. Nie umiem kompletnie nadawać kształtu moim brwiom i dlatego idę na łatwiznę chodząc regularnie do salonu. Uwielbiam efekt zaraz po zabiegu i jakiś tydzień po, czyli naprawdę ciemne, ale nie czarne brwi Potem niestety kolor się zmywa powoli. Muszę kupić w końcu zestaw cieni do brwi, bo kredką nie umiem się malować.

Dziewczyny- w temacie maxi spódnic- pytałam Was wczoraj, co myślicie o spódnicy, którą kupiłam w Mango Outlet: czarna z dwoma rozcięciami z boku: http://www.mangooutlet.com/PL/p0/out...=1370020971822 Zostawić, czy nie?
Polecam paletkę cieni do brwi z Catrice jak dla mnie jest jeszcze lepsza niż Essence.

Co do brwi to sama je reguluje. Mam je dość ciemne więc nie muszę henny robić. Jedynie podkreślam je tą paletka z Catrice.

Byłam wczoraj na zakupach i kupiłam proste czarne spodnie z Zary, chabrowe japonko-sandałki z CCC i spódnicę do pracy z h&m. Teraz to do wyprzedaży nic nie kupuję .

elizka1987 jest offline Zgłoś do moderatora