Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Głupia Polka z serialu TV?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-04-10, 21:59   #9
Aeterna
Zakorzenienie

Dot.: Głupia Polka z serialu TV?

Ee, uważam, że artykuł jest w dużym stopniu zwyczajnie bzdurny. (Wiem, też mam telewizję ).
Bo problemem seriali polskich jest niekoniecznie to, jaki model bohaterki kreują, tylko to, że jako oglądajła są zwyczajnie nudne.
W identyczny sposób musiałabym podsumowac ''desperatki'', które osobiście uwielbiam oglądać, bo te 4 niemłodziuteńkie juz panienki nie robią niczego więcej, jak tylko kombinują nad ostatecznym ukształtowaniem relacji damsko-męskich i rodzinnych.

A Ally McBeal podany przez panią od artykułu to też akuratnie nie jest jakiś trafiony przykład.

Syntagma, Marcelina nie zachęcała do wybierania prasy kobiecej; to Ty o niej wspomniałaś. (Ja tam nie mam przecinka pomiędzy nogami - a 'glamurów' jakoś nie czytuję). A prasa kobieca z natury jest bzdurna. Prasa męska - też.
Jedna jest o mazidłach, przepisach i łaszkach tudziez kursach feng siuj , w wersji wyzwolonej serwuje coraz to nowsze przepisy na robienie facetowi laski - druga o panienkach, ćwiczeniu torsów, elektronicznych gadżetach i spływach kajakiem.
Pfi.
Aeterna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując