Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak uwieść żonatego faceta?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-02, 12:40   #989
kalincia
BAN stały

Dot.: Odp: Jak uwieść żonatego faceta?

Cytat:
Napisane przez Tort Pokaż wiadomość
To najgłupsza, najbardziej prostacka i ograniczona wypowiedź jaką miałam okazję tutaj przeczytać

Jako córka faceta który zostawił rodzinę dla kochanki (z którą też się rozszedł po 8 latach, nie martwcie się, na was też przyjdzie czas) po prostu nie mogę się nadziwić jak bardzo można być tępym i niewrażliwym na życie dziecka ukochanego Takimi rzeczami się nie gra, to dzieje się naprawdę, pozostawia rany w psychice, z niektórymi nie da się uporać i poważnie papra życie, a kochanka ponosi za to ogromną część winy.

Przynajmniej tera wiem co samica mojego ojca miała w głowie kiedy go wyrwała - ABSOLUTNE NIC
Spokojnie, spokojnie, bo ci żyłka w główce pęknie.
Napisałam, ze do każdej reakcji ma prawo i każda jest możliwa. Mówiąc o grze nie miałam na myśli udawania tylko wybrany sposób działania, taki, jaki żona uzna za najskuteczniejszy dla swoich celów.
A twój ojciec? Wybrał inną samicę niż tę, którą poślubił. Wybrał! Dobrowolnie! Rozumiem twoje rozgoryczenie, bo ta pierwsza samica, to twoja matka, ale ani ja, ani autorka nie mamy z wyborem twojego ojca nic wspólnego.
kalincia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując