Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - tak wczesneobjawy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-02, 12:49   #1
lejdi_aga13
Rozeznanie

tak wczesneobjawy?

witam,mam ju 4latka.Aktualnie chcialabym 2 dziecko-to moj 4cykl staran. w 1cs mialam biochemiczna. Zastanawiam sie czy mozliwe jest to,ze juz odczuwam male objawy ciazy.Ostatnia @ byla 8maja.Mam okres co rowne 28dni. A wiec 5.06 powinnam dostac @. Od paru dni mam bol brzucha jak na @-zazwyczaj nie mam tych boli-po prostu pojawia mi sie @-ewentualnie dzien przed. Bola mnie piersi-sutki sczegolnie.NIe jest to nie wiadomo jaki bol ale pobolwewają-nie mam tego gdy dostaje @.Do tego czuje jakby byly troszke cieższe-nie umiem tego opisać. Strasznie spiaca jestem-wczoraj po pracy poszlam spac o 17 i dopiero dzis o 8 wstalam.Mam tez spore bole glowy. Najdziwniejsze jest 1- kiedy nacisnena sutka-mam MINIMALNIE(mniej niz kropla)siara.wie m,ze to dziwne jak na 4-5tydz ale czesto sie badam(mama miala rak piersi i macicy) i nie bylo tego 5-6dni temu-dopiero sie odwczoraj pojawilo. Jestemjakas markotna-nic mi sie nie chce-najchetniej teraz poszlabym spac. 2 dni temu i 3 dni temu mialam mocne uplawy-biale,wogole nie klejące się-jak mleko.Czy mozliwe ze to sa 1wsze objawy?Dodam,ze staramy sie o 2 dzidzie i w dni plodne czesto byl pelny stosunek.Nie mam mozliwosci zzrobienia bety- dopiero moge od 10.06 bo pracuje 6-16 a laboratorium u nas jest do 7-10 bo meiszkamw malutkim miasteczku

Edytowane przez lejdi_aga13
Czas edycji: 2013-06-02 o 12:54
lejdi_aga13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując