Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-02, 17:41   #2297
malyszkicownik
Zadomowienie

Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
no i jak będziesz mogła żyć bez misek ?
Ha ha ha, no gdybym nie miała ich w tamtym roku, to pewnie bym się nie skusiła na nie w zamówieniu. Reszta prezentów nie zachęca, więc to nie tak, że je wychwalam pod niebiosa i każę je zamawiać już, teraz Ale jak chcecie, to się możecie ponabijać, tak jak i z beretów czy innych rzeczy się śmiałyście, a potem cały wątek yvesrocherowy jakimś cudem był w nie zaopatrzony i nawet było sporo pochwał I tak, wiem że wypowiedź nie do mnie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dzięki bardzo za odpowiedź i za fotkę. Ja chyba nie będę polować, ale nie dlatego, że mi się nie podobają tylko mam miseczek takich i pojemniczków x i jeszcze trochę. Nastawiałam się teraz na takie ceramiczne, które mają pokrywkę z plastiku i miałam nadzieję, że może te takie są (wiem wiem- mało prawdopodobne). Zresztą w tym miesiącu zrobię chyba tylko zamówienie z wysyłkowej, chyba że jakiś super ekstra kod mnie chwyci za serducho
A jak masz, to pewnie, nie opłaca się specjalnie na nie jakoś się napalać. Ja z tym drugim kompletem też już będę wyposażona. No niestety, 100% plastik... W gratisie to raczej ciężko o takie ceramiczne, bo takie to dużo lepsze, wiadomo

Edytowane przez malyszkicownik
Czas edycji: 2013-06-02 o 17:44
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora