2005-06-01, 21:52
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy powtarzają Wam się sny?
Ciekawy wątek 
Moje sny zwykle są bardzo różne i nie powtarzają się. Wyjątkiem są pewne żeczy, sytuacje które często mi się śnią. Pierwsza to ciąża Już tak często mi się śniło, że jestem w ciąży, mam taki olbrzymi brzuch a najpiękniejszy sen na ten temat był taki, że byłam w szpitalu i rzocieli mi brzuch (ale otworzyli go tak jak maske samochodu ) i zobaczyłam w środku mojego dzidziusia ale lekarze stwierdzili,że musze jeszcze z miesiąc poczekać i z powrotem zaszyli mi brzuch. Ogólnie może przyjemne się nie wydaje,ale to dzieciątko innym duuużo mniej przyjemnym elementem są zęby, które mi poprostu wypadają, może to dlatego,że mam słabe zęby a za wizytami u dętysty nie przepadam?? Ostatnia żecz to świadomość,że jest koniec roku szkolnego, a ja mam zaległości z całego półrocza!! Matura zdana, ale nie zalicze roku! Najlepsze jest to, że od dwuch lat jestem po maturce Ale to pewnie dlatego,że mam teraz roczną przerwe w nauce i zwyczajnie czegoś mi brakuje. A jak błam mała wiecznie powtarzał mi się sen o takim ala domku malutkim co miał tylko okno i nie miał podłogi 
Wskakiwałam tam z bratem i lataliśmy w powietrzu
|
|
|