Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matura 2014, część II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-02, 21:32   #2724
mayletka
Rozeznanie

GG do mayletka
Dot.: Matura 2014, część II

Cytat:
Napisane przez Elisyanne Pokaż wiadomość
Zdaję Biologią,chemię i fizykę R
Cel to chemia,dietetyka,farmacja ,medycyna,bioinformatyka, oceanografia lub biologia molekularna. Nie mogę się zdecydować Już i tak dużo odpadło.
ambitnie hej
Cytat:
Napisane przez Elisyanne Pokaż wiadomość

jutro i w wtorek nie idę do szkoły.
a ja idę dopiero w czwartek
Cytat:
Napisane przez Elisavet Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Tak sb czytałam te wasze forum i doszłam do wniosku, ze może się zarejestruję i MOŻE zdobędę trochę mobilizacji hahah
To, że matura już za rok trochę mnie przeraża. Zwłaszcza, że mam wrażenie że nic nie umiem.
Planuje zdawać Matematykę, Wos, Historię i Angielski na rozszerzeniu i polski na podstawie. No i cel? w zasadzie dość często się zmienia, chociaż moim planem A od gimnazjum jest prawo. A plan B szkołą policyjna, archeologia albo oceanografia. Zobaczymy
tutaj motywacja jest na bardzo wysokim poziomie (magiczne baciki: lub wersja hard, jak ktoś lubi: )
hej

Cytat:
Napisane przez annlynn_ Pokaż wiadomość
Cześć!
Wybaczcie, że się tyle nie odzywałam-brak czasu...

Przyjaciel właśnie powiedział, że jest ze mnie dumny, bo dokonałam trzech odważnych decyzji w moim życiu i zaczęłam z nim coś wreszcie robić! A mianowicie-zakwalifikowałam się jako wolontariusz na Małą Ligę Baseballową i wraz z koleżanką (akurat trafiłam z koleżanką z klasy) będziemy opiekunkami i tłumaczkami dla drużyny z Białorusi!
Druga sprawa-na prawko idę od wtorku (wiem, pisałam o tym, ale taka podekscytowana jestem, że muszę jeszcze raz ). A ostatnia sprawa... Jednak chcę zdawać biologię na maturze (obym nadrobiła ) i składam na lekarski na wydziale WAM'u w Łodzi ! Przy okazji możecie zmienić moją maturę na pierwszej stronie na Chemia PR, biologia PR, matematyka, polski, niemiecki PP i cel też
Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Ja mam już wszystko kupione oprócz podręcznika do biologii z operonu część 1
brawo!
a gdzie nadrabianie postów?
Cytat:
Napisane przez lovelybaka Pokaż wiadomość
Was nadrobić w klubie to mi z 10min zeszło i jeszcze nie skończyłam..
co ja mam powiedzieć?

Cytat:
Napisane przez AnMra Pokaż wiadomość
Nooo, prawie mi się udało . Zadanka z chemii z pracy dom. PRAWIE zrobiłam, z powtarzaniem gorzej, ale zrobiłam 2 arkusze maturalne (bez organicznej, bo nie miałam ;P). Z bioli coś tam chyba umiem na jutrzejszy sprawdzian z krwionośnego i poczytałam sobie o hormonalnym z mądrej książki . Prace dom. PRAWIE odrobione. Ale odpoczęłam i się odstresowałam tak, jak chciałam .
jest dobrze!

odnośnie młodości i piosenek z nią związanych - też kochałam ich troje, ale moja największa milość to:http://www.youtube.com/watch?v=JuYeHPFR3f0

nadrobiłam, więc będzie spaamik jeszcze klub, ale to już jutro

Przeszła kurs przygotowawczy do bycia piękną suką i
wyszła z niego z wyróżnieniem, dyplomem z różową bransoletką jako prezentem dla prymuski.

instagram||blog
mayletka jest offline Zgłoś do moderatora