Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-02, 22:18   #7267
MyaDiva
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam Was ,
U mnie już 7 doba po operacji i ....... mam mały problem.
W lewej prersi czuje taki ucisk na sercu lub na szwach. Bardzo boli i nie wiem czy to normalne czy jutro nie powinnam zadzwonic do lekarza i się zapytać.
To jest taki ucisk , ze bed podania mi tabletki przeciwbolowej to nie moge nic zrobić. Martwie sie czy nic sie nie przesuneło czy jak

Tym bardziej sie boje, bo czuje jak mi serce przez to boli i już zaczynam powoli panikować. Powinno być z kazdym dniem lepiej, au mnie gorzej

A i jeszcze jedno pytanie....długo po operacji chodziłyście zgarbione? Bo mnie przez to już kręgosłup zaczyna boleć

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:14 ----------

Twoje cycuszki są REWELACYJNE.

Oglądam je i oglądam i napatrzeć się mogę
Cytat:
Napisane przez beatrise Pokaż wiadomość
Witam, ja ostatnio przestałam się udzielać bo wpadłam w dołek. jestem juz 10 dobe po operacji i nadal rano i wieczorem mnie boli i musze brac tabletke przeciwbólową. Dalej jak wstaje rano o mnie uciska. Też tak miałyście? Może coś jest u mnie nie tak Jutro i de na zdjęcie szwów.

Napiszcie mi po jakim czasie już jak wsawałycie z rana i nic Was nie bolało? Ja wiem, ze to pewnie sprawa indywiduana i kazda pewnie miała inaczej.
Moze jestem przewrażliwiona, ale boje się że moze coś się przemieściło lub... nie wiem czy te moje objawy są normalne. Bo wcześniej mnie tak nie kuło

Nawet jak sie śmieje to mnie boli, to normalne? :/
10 doba - więc teraz dopiero wyglądaj zmian. Na moje oko dopiero około 7-10 dnia jest jakaś widoczna zmiana i poprawa- nabiera się sił, zmienia się nasilenie bólu, zwiększa się możliwość ruchowa. 5 doba to jakiś chwyt marketingowy - bo ani rana , ani opuchlizna, ani nic innego po tak krótkim czasie zmienić się nie może A więc najpierw jest pierwsza doba kiedy to wraca się do żywych, a potem kolejne powiedzmy 10 dni trudnych. Historie o wracających w pełni do życia po tygodniu pacjentkach trzeba włożyć między bajki
Masz teraz wizytę kontrolną więc lekarz Cię obejrzy- alarmuj co Cię boli bardziej i co doskwiera.

Cytat:
Napisane przez tetka11 Pokaż wiadomość
Kochane!
dawno nic nie pisałam, ale teraz mam o czym
właśnie rozmawiałam z p dr E.S. i zaplanowała moją operację na 3 lipca....
i właśnie dopadło mnie zwątpienie...czy dobrze że to u tej pani dr.....Dziewczyny pomocy!! jeszcze mogę się wycofać...mam taki mętlik w głowie, że chyba nie zasnę.
O kurcze, to już niebawem rozmiarek fajny , będą śliczne panienki - czego tu się bać Nie wiem o co Ci chodzi z tym pytaniem które podkreśliłam jeśli masz obiekcje co do lekarza lepiej się wycofać.
Czemu się umówiłaś jeśli miałaś jakieś wątpliwości? i czemu masz wątpliwości po tym jak się umówiłaś Może idź jeszcze raz na konsultację dla pewności, może dodatkowo do innego lekarza? no nie wiem ale takie pytanie jakie zadałaś mnie zastanawia . Rozumiem jeśli są wątpliwości co do wielkości, co do operacji w ogóle- ale pytanie "czy u tej pani dr"???? co to ma być w ogóle ? Coś wiesz i momo to chcesz ryzykować czy jak?? Takich wątpliwości nie powinno być- przecież ten lekarz będzie Cię operował!!!!

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
No ja mam 160 cm wzrostu waze obecnie mniej niz 44 kg , ogolnie jestem drobna. Chociaz jak na swoja budowe to swoje cycki jakies tam mam nie zaprzecze ale chcialabym wieksze ale tez nie zgodze sie na mniej niz 360-380, bo wiem ze bede potem czuć niedosyt a nie o to chodzi

Nie moge tych zdjęć przekręcić wrrrrr
Przy takich wymiarkach miseczkę D da implant 200/250- 65D spokojnie z tego będzie . Z 380 będzie 65 F/G hihihi czyli w sumie też D ale 75 .

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora