Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-06-03, 13:58   #1306
pluskotka
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXII

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Raczej bylam pewna ze to co ladnie to chantal
Ale pomyslalam ze moze zapach farby to moze jakis cud fryzjerski chantal

Ale to Bingo wali

A tego chantala dalam na koncowke warkocza i splukalam

(Jestem w pracy )

Moze zmienisz zdanie jak tego uv ponosisz na glowie dluzej
To Bingo to jest dziwna rzecz, bo jak go zamówiłam, to raz mi waliło, a raz pachniało nawet. Teraz zapach mi się "przejadł" i już mi tylko wali. Na skalp daje radę

Dzisiaj uprzyjemnię sobie dzień i nałożę po umyciu Bingacza arganowego. Pachnie bardzo podobnie do tego z shea.

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
To ten co i ja go dostanę?
Ten. A co już nie chcesz dostać? Może Ci ujarzmić bejbiki

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
serio wam tak śmierdzi? ja tą odlewkę co mam od wizażanki to lubię wąchać, dla mnie pachnie super

wtarłam capitavit - kiedyś go wypiję normalnie pachnie jak słodki syrop z dzieciństwa
Ja mam tego bingacza w starszym opakowaniu, a na blogach widziałam, że nowsze mają biały kolor, a starsze fioletowo-szare, to i może zapachowo się postarali?

Capitavit był moją pierwsza wcierą na początku włosomaniactwa. Też mi pachniał syropem. U mnie bez efektów, ale mi to chyba tylko doczepianie włosów pomoże
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora