Dot.: Betterware
A nie mówiłam, że juz są, a będą jeszcze wieksze hity? Nie znałam Bottega Verde wczesniej, ale te kosmetyki, które juz uzywam są bardzo wysokiej jakości i będę kupowac kolejne napewno. Porównuje do wysokopółkowych z Douglasa bo innych nie używam i nie mam. W kazdym bądz razie ja zaczęłam na nowo polecac członkostwo w klubie Bet...e bo warto. Firma naprawdę stara sie. Teraz bedzie seminarium /koszt 30 zł / gdzie oprócz obiadu i kawy w prezencie uczestnicy otrzymają prezenty o wartości 1000 zł. Szkoda że bedę w tym czasie daleko na wakacjach.
A teraz info dot. terminów wazności - Kosmetyki BV maja termin przydatnosci do uzycia 36 miesięcy od daty produkcji, więc obowiazuje tu oznaczenie dotyczące ilości miesięcy uzywania od pierwszego otwarcia. Betterware gwarantuje, że kosmetyki sprzedawane przez nich są w okresie do max jednego roku od produkcji, tak że sa wazne conajmniej 24 miesiace. Więc bez paniki dziewczyny, wiecej zaufania, przecież firma B tez nie chce ponosic strat i kar na skutek sprowadzania do Polski niezdatnych do użycia towarów.
|