2013-06-03, 14:01
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
Napisane przez medsik
pozwolicie, że dołączę 
|
Cześć Miałam tyle pytań, ale już dziewczyny zdążyły Ci zadać właśnie te, więc tylko się witam
Cytat:
Napisane przez nicRu
ile cm to końcówki  ?
|

Cytat:
Napisane przez Ineso
O, super (chociaż aktualnie nienawidzę fryzjerów, bo jestem świeżo po wizycie) - raz miałyśmy jedną fryzjerkę, ale szybko uciekła, chyba się bała nas ścinać 
|
Byłaś już z tym kuponem z groupona? Jak? Aż tak źle?
Cytat:
Napisane przez Malla
OMD - nie używam, jak już uda mi się zapiąć, to spada i brzydko się marszczy materiał... ale czarnego nie mam.
|
A jaki masz? Może ja bym się skusiła 
Cytat:
Napisane przez nicRu
Kiedyś było dużo i tylko jedna spółgłoska od W jak wydział  Teraz to rozdzielili i "czystą" informatykę odłączyli dorzucając do telekomunikacji i nawet mówiło się, że to zabieg marketingowy by ludzie idąc na "informatykę na samogłoski" szli na tę stosowaną (jeśli ktoś miał serio taki pomysł to 
|
Na stosowaną na samogłoskach też jest zawsze ok. 900 pkt.
Co jest złego wg Ciebie w informatyce stosowanej na samogłoskach? Przecież to informatyka stosowana, a nie informatyka jest oblegana i daje realne umiejętności.
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress
Poszłam z Myszką na lumpeksy! Nie wiem jak ona się z tą wielką siatą dotaszczy do domu  Następnym razem trzeba jednak wziąć auto i zrobić zrzutę na parking 
A jaką piękną bluzkę jej podwędziłam 
|
Ja Ci ją odstąpiłam, a nie 
Dotaszczyłam się, tylko kilka przystanków miałam od Ciebie do auta 
Cytat:
Napisane przez mmmmmm
I jak? kupiłaś? Też chciałam, ale nie chce mi się ruszyć...
|
Kupiłam jasne i ciemne jeansy i te zielone, ale zostawiam tylko ciemne jeansy. Zielone jakoś mi nie leżą.
|
|